fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Desmantellada una xarxa que es dedicava a la venda de droga sintètica a Castelló

Desmantellada una xarxa que es dedicava a la venda de droga sintètica a Castelló

Vuit persones han sigut detingudes.

La Policia Nacional de Burjassot i la Guàrdia Civil han desmantellat una xarxa que es dedicava a la venda de droga sintètica per internet a Castelló. Han sigut els mateixos agents, qui van començar les investigacions de conèixer un cas de tràfic per part d’un grup de joves.

Esta organització criminal dedicada al tràfic de droga, distribuïa principalment marihuana sintètica, LSD i l’estimulant mefedrona, substàncies les quals són molt perilloses per a la salut.

Després d’efectuar diversos registres en diferents punts de Castelló i interceptar 30 paquets amb la droga preparats per a enviar, s’ha pogut desmantellar la xarxa dedicada al tràfic d’este material. Els presumptes culpables també estaven situats a València i Godella.

Totes les substàncies es venien a través d’internet i s’enviaven de forma oculta. Amb este negoci, els presumptes criminals haurien obtingut un benefici de més de 125.000€.

Finalment, vuit persones han resultat detingudes en este operatiu policial, per un delicte de pertinença a una organització criminal, així com d’atemptar contra la salut pública i blanqueig de capital.

Leave a Reply

Your email address will not be published.