fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Desmantellat grup criminal a Cullera

Desmantellat grup criminal a Cullera

S’ha detingut a 4 membres de l’organitzaci贸.

La Gu脿rdia Civil ha desmantellat a un grup criminal que es dedicava a vendre vehicles d’alta gamma per internet a Cullera.

La investigaci贸 va comen莽ar el passat mes de setembre, quan van rebre 3 den煤ncies de persones que havien comprat un vehicle per internet per貌 que, tot i haver pagat per avan莽at, la compra no s’havia realitzat.

Gr脿cies a la investigaci贸, els agents tamb茅 van descobrir que de fet eren unes 38 persones les que ja havien estat estafades per este grup criminal.

El modus operandi dels estafadors consistia a fer creure al comprador que accedia a una web d’una empresa que reparava i venia vehicles per despr茅s contactar amb ells i crear contractes ficticis, els quals sol路licitaven als compradors que fessen un import d’entre 5.000 i 15.000 鈧. D’esta manera, els presumptes autors van arribar a estafar una quantitat de m茅s de 255.000鈥偓.

Mentre s’investigava tamb茅 es va descobrir que l’empresa de reparaci贸 de vehicles sota la qual operaven, no tenia activitat legal i que, a m茅s, estava donada d’alta a nom d’un ciutad脿 armeni que havia utilitzat documentaci贸 falsa.

La documentaci贸 va ser intervinguda a Cullera i el jutge a c脿rrec del cas ha bloquejat 12 comptes bancaris del grup criminal. Els agents tamb茅 han aconseguit detenir a 3 homes i a una dona que pertanyien a este grup delictiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.