Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Desmantellat grup criminal a Cullera

Desmantellat grup criminal a Cullera

S’ha detingut a 4 membres de l’organització.

La Guàrdia Civil ha desmantellat a un grup criminal que es dedicava a vendre vehicles d’alta gamma per internet a Cullera.

La investigació va començar el passat mes de setembre, quan van rebre 3 denúncies de persones que havien comprat un vehicle per internet però que, tot i haver pagat per avançat, la compra no s’havia realitzat.

Gràcies a la investigació, els agents també van descobrir que de fet eren unes 38 persones les que ja havien estat estafades per este grup criminal.

El modus operandi dels estafadors consistia a fer creure al comprador que accedia a una web d’una empresa que reparava i venia vehicles per després contactar amb ells i crear contractes ficticis, els quals sol·licitaven als compradors que fessen un import d’entre 5.000 i 15.000 €. D’esta manera, els presumptes autors van arribar a estafar una quantitat de més de 255.000 €.

Mentre s’investigava també es va descobrir que l’empresa de reparació de vehicles sota la qual operaven, no tenia activitat legal i que, a més, estava donada d’alta a nom d’un ciutadà armeni que havia utilitzat documentació falsa.

La documentació va ser intervinguda a Cullera i el jutge a càrrec del cas ha bloquejat 12 comptes bancaris del grup criminal. Els agents també han aconseguit detenir a 3 homes i a una dona que pertanyien a este grup delictiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.