Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Detingudes dues persones per robar taronges a Nules

Detingudes dues persones per robar taronges a Nules

En total s’havien emportat més de 60.000 kg d’estos cítrics.

La Guàrdia Civil ha detingut a dos homes els quals havien comés un robatori de taronges a Nules.

Les investigacions van començar quan es va tenir coneixença sobre una compra-venda il·legal que es duia a terme amb cítrics en el municipi. Així va ser com els agents van descobrir que diversos documents d’acompanyament i traçabilitat agrícola havien estat falsificats, amb una venda irregular de més de 60.000 kg de cítrics.

Pel que fa al modus operandi dels suposats lladres, primer contactaven amb els propietaris dels horts, els quals estiguessen preparats per a tirar la fruita dels arbres, amb la qual cosa aconseguien les dades personals necessàries per a complimentar els documents requerits per tal d’evitar el control policial. D’esta manera podien recollir els cítrics d’un altre hort sense sospites, que comercialitzaven posteriorment.

Finalment, els agents van identificar i localitzar els suposats implicats en el delicte i dues persones van ser detingudes per falsificació documental i robatori. Al mateix temps, s’està investigant a quatre persones més, com a suposats implicats també d’este delicte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.