fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Detingut a Almassora després de pegar a la seua dona davant els seus tres fills menors d’edat

Detingut a Almassora després de pegar a la seua dona davant els seus tres fills menors d’edat

És el segon cas atès per Policia Local en menys d’una setmana.

La Policia Local d’Almassora ha detingut aquesta matinada a un veí per un presumpte delicte de violència de gènere, acusat de colpejar a la seua dona en presència dels tres fills del matriomoni, menors d’edat. Es tracta del segon arrestat dut a terme per la plantilla municipal en menys d’una setmana.

Els fets van ocórrer a les 4.50 hores en el carrer Sant Quitèria, quan una patrulla de la Unitat de Seguretat Ciutadana va escoltar els crits d’una dona que demanava auxili des de la balconada d’un habitatge. Després de requerir suport d’una segona patrulla, la dona va informar als agents des de la balconada que el seu marit l’havia agredit agafant-la del coll mentre la colpejava repetides vegades amb els punys.

La víctima es negava a obrir la porta davant el temor al fet que el seu marit tornara agredir-la. Després de diversos intents, les patrulles van aconseguir que obrira la porta i es percataren que l’home havia abandonat el domicili, per la qual cosa van començar una batuda per l’edifici fins a localitzar a l’individu amagat darrere d’un mur en el terrat, moment en què va ser detingut.

Després de l’arrest, els agents van assistir a la dona i als tres fills del matrimoni, de tres, quatre i dotze anys d’edat. La víctima va ser atesa en el centre de salut del carrer Sant Pere d’Almassora i, posteriorment, acompanyada a la caserna de la Guàrdia Civil per a denunciar els fets. Per la seua banda, el suposat agressor va ser traslladat a les dependències de la Policia Local per a la instrucció de les diligències per un presumpte delicte de violència de gènere i traslladat a la caserna per a la seua posada a disposició judicial.

La regidora d’Igualtat, Merche Galí, ha lamentat els fets al mateix temps que ha apel·lat al protocol Viogen, subscrit fa menys d’un any, per a protegir a les víctimes de les agressions de gènere. El telèfon d’assistència a les víctimes és el 016. És gratuït i no deixa rastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.