Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Detingut un home en una baralla a Alzira

Detingut un home en una baralla a Alzira

Ahir a les 16 hores la Policia Local d’Alzira acudia a un avís telefònic d’un ciutadà sobre una baralla al carrer Trafalgar. Posteriorment el 112 també va traslladar l’avís.

Els fets relatats denuncien que dos homes es trobaven discutint al carrer i en un moment donat un d’ells va traure una arma i després d’un forcejament l’altre li la va arravatar i la va llençar per damunt de la teulada.

En arribar, la Policia Local va trobar els dos homes al carrer. Els agents van pujar a la teulada de la casa i trobaren la citada pistola marca Valtro, model 85 combat, un carregador amb tres cartutxos i un més detonat en la recambra, que segons van declarar, es va disparar de manera accidental mentre forcejaven. Després de fer les comprovacions oportunes s’ha pogut determinar que es tractava d’una arma simulada.

La Policia va entrevistar les parts implicades, així com un testimoni dels fets que es trobava al carrer i després van detenir l’home que va traure l’arma, natural d’Alzira. A continuació el van traslladar a les dependències policials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.