Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Detingut un home falsejar lloguers de pisos a Orpesa

Detingut un home falsejar lloguers de pisos a Orpesa

L’arrestat ja havia estafat al voltant d’uns 23.000€.

La Guàrdia Civil ha detingut a Orpesa a un home per haver comès, presumptament, delictes d’estafa, falsificació de documentació i usurpació d’identitat pel que fa al lloguer i reserves falses de pisos.

Els agents van començar a investigar els fets quan van rebre denuncies per part dels veÏns de la localitat, els quals comentaven que hi havia hagut irregularitats en el procés de venda d’un habitatge.

El modus operandi del presumpte delinqüent consistia a aprofitar la seua posició com a propietari d’una empresa de serveis de manteniment a domicilis per contactar amb propietaris dels habitatges interessats a vendre l’immoble. Aleshores reduïa el preu de venda al públic, i amb documentació falsa i un suposat poder notarial aconseguia la credibilitat dels seus compradors, qui no dubtaven en reservar immediatament en el moment de visitar el domicili. Després de rebre l’import anticipat, el suposat estafador, però, no realitzava la venda, arribant a acumular fins a 23.000€ d’esta manera.

El presumpte estafador també llogava altres immobles aprofitant que els seus propietaris no estaven, de manera que així pogués quedar-se amb els diners.

Finalment, i gràcies a les investigacions efectuades pels agents, l’homeor ha pogut ser identificat i localitzat. Un cop detingut ha sigut posat a disposició de la justícia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.