fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Detingut un home per abandonar a dos gats dins una bossa a Mislata

Detingut un home per abandonar a dos gats dins una bossa a Mislata

Un dels gats ha mort al cap de dos dies de ser rescatat.

Ahir, agents de la Policia Nacional van detenir a un home que va abandonar a dos gats dins una bossa de plàstic en la porta d’un pati de Mislata.

Els agents van començar les investigacions arran d’un avís d’alerta per part de la policia local del municipi, els quals van comunicar que havien rebut una trucada alertant que s’havien trobat a dos gats en mal estat dins una bossa, la qual estava tancada amb uns nusos que impedien que els gats poguessen escapar.

Finalment, els agents van esbrinar l’home responsable de deixar eixa bossa, el qual havia tingut una actitud sospitosa i vigilant minuts abans de marxar del lloc dels fets. En localitzar qui n’era el presumpte autor, els agents han procedit a la seua detenció per maltractament animal.

Els dos gats van ser traslladats immediatament a una clínica veterinària, on un d’ells va morir al cap de dos dies i l’altre està en procés de recuperació. Els informes del veterinari han mostrat que l’animal mort possiblement havia estat enverinat, ja que presentava una afecció al fetge molt típica d’intoxicacions similars.

Leave a Reply

Your email address will not be published.