Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Detingut un home per delictes d’estafa i furt a Benicarló

Detingut un home per delictes d’estafa i furt a Benicarló

El presumpte autor del delicte va arribar a robar targetes de crèdit a coneguts seus.

Durant el dia de hui, un home ha estat detingut per la Guàrdia Civil a Benicarló per haver comés delictes d’estafa i a més, haver comés diversos robatoris.

Els agents van ser alertats sobre este presumpte estafador quan es va produir un fet delictiu a la xarxa. Va ser aleshores quan es va començar a investigar el seguit d’estafes i robatoris en els quals estava involucrat el mateix home.

El modus operandi de l’estafador consistia a contactar a través de les xarxes socials amb la víctima, on els feia una oferta d’una televisió i un ordinador. Quan acceptaven i realitzaven l’ingrés, l’arrestat bloquejava el seu compte online, de manera que ja no podien contactar amb ell ni rebien tampoc els seus articles.

El mateix detingut, a més, a vegades demanava a diverses persones diners per tal de “contactar” amb un serraller amb l’excusa que s’havia deixat les claus del domicili en el seu interior. A vegades, fins i tot, va arribar a robar targetes de crèdit a coneguts seus.

Finalment, la Guàrdia Civil ha pogut localitzar a l’estafador i ha procedit a la seua detenció per 6 delictes d’estafa, dos de furt i un d’apropiació indeguda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.