Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Diligències judicials a dues dones per un presumpte delicte lleu de furt a Vinarós

Diligències judicials a dues dones per un presumpte delicte lleu de furt a Vinarós

Dues dones que van ser interceptades després d’haver sostret diversos objectes en un establiment de la localitat.

En la vesprada del divendres 30 de desembre, la Policia Local de Vinaròs va instruir diligències judicials per un presumpte delicte lleu de furt contra dues dones que van ser interceptades després d’haver sostret diversos objectes en un establiment de la localitat.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 20.15 hores, quan es va rebre avís d’un possible furt a l’interior d’un establiment comercial de la Plaça Constitució, informant que dues dones d’ètnia gitana, que anaven amb un carret de bebé, havien sostret diversos objectes de l’establiment, facilitant la descripció de les possibles autores.

Amb aquesta informació els agents policials van interceptar passats escassos minuts a les suposades autores dels fets en el carrer Ramón Llull, els qui portaven damunt parteix del material sostret i part del mateix amagat en el carret del bebé que portaven. El valor dels objectes sostrets ascendeix a més de 120 €.

Les autores del furt, de 29 i 20 anys, van ser conduïdes pels agents fins a la reguarda policial, on es van instruir les diligències judicials per un presumpte delicte lleu de furt, sent informades dels drets en qualitat d’investigades i ambdues van quedar citades per a un judici immediat per delicte lleu davant el jutjat de guàrdia de Vinaròs.
Neteja Ressalta les paraules desconegudes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.