fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Diputació aprofitarà Cevisama per impulsar l’ús de la ceràmica en entorns urbans de la província de Castelló

Diputació aprofitarà Cevisama per impulsar l’ús de la ceràmica en entorns urbans de la província de Castelló

El Govern Provincial entregarà durant la fira un premi que busca impulsar la innovació en el sector ceràmic castellonenc.

La Diputació de Castelló aprofitarà un dels majors aparadors ceràmics del món, la fira Cevisama, “per sumar una nova fita que ajudi a créixer a un sector clau en el teixit productiu provincial com és el ceràmic”.

Així ho ha destacat el diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, després d’assenyalar que serà el 23 de febrer quan el Govern Provincial donarà a conèixer en el sinus de la principal cita de la indústria ceràmica espanyola, el guardó Província de Castelló a la innovació del producte ceràmic en aplicacions urbanes mitjançant el qual “valorizaremos la innovació i recerca de les empreses castellonenques del sector”.

“El premi neix com un reconeixement a l’excel·lent treball que realitzen dins del sector ceràmic provincial i que els porta a viure instal·lats en un procés constant d’innovació per mantenir-se com una referència internacional i un element de l’economia de tota una província”, ha ressenyat el diputat de Promoció Econòmica.

Així les coses, de la mà de Cevisama, l’Associació de Recerca de les Indústries Ceràmiques (ITC) i l’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), l’administració provincial reafirmarà el seu compromís amb “la ceràmica castellonenca “per multiplicar l’impacte beneficiós que aquesta genera sobre la província. Els 15.000 ocupacions directes generades a la província demostren la importància d’un sector clau en el creixement empresarial i laboral de Castelló”.

Liderant el desembarcament provincial en Cevisama

Aguilella ha destacat que el premi per impulsar l’ús de la ceràmica en entorns urbans, i que va ser presentat per Moliner a finals de l’passat any, “és un recurs més dins de l’àmplia bateria d’accions estratègiques empreses pel Govern Provincial a l’hora d’afavorir el desenvolupament del sector ceràmic castellonenc.

Tant és així que de cara a Cevisama, que se celebrarà a València del 20 al 24 de febrer, la Diputació afavorirà que els 17 municipis de la província amb indústria ceràmica estiguin presents en la fira a través d’un stand que “aglutini tota l’oferta provincial i es converteixi en l’epicentre de les bones notícies i el gran punt de trobada provincial en el qual les institucions ens convertim en aliats d’excepció per a les empreses ceràmiques”.

“Des de l’administració provincial, -ha destacat Aguilella- volem liderar el desenvolupament econòmic del territori i quina millor forma per fer-ho que sumant a tots els municipis d’un sector productiu clau com és el ceràmic per treballar tots de la mà per impulsar-ho”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.