fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Diputaci贸 aprofitar脿 Cevisama per impulsar l’煤s de la cer脿mica en entorns urbans de la prov铆ncia de Castell贸

Diputaci贸 aprofitar脿 Cevisama per impulsar l’煤s de la cer脿mica en entorns urbans de la prov铆ncia de Castell贸

El Govern Provincial entregar脿 durant la fira un premi que busca impulsar la innovaci贸 en el sector cer脿mic castellonenc.

La Diputaci贸 de Castell贸 aprofitar脿 un dels majors aparadors cer脿mics del m贸n, la fira Cevisama, “per sumar una nova fita que ajudi a cr茅ixer a un sector clau en el teixit productiu provincial com 茅s el cer脿mic”.

Aix铆 ho ha destacat el diputat de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, despr茅s d’assenyalar que ser脿 el 23 de febrer quan el Govern Provincial donar脿 a con猫ixer en el sinus de la principal cita de la ind煤stria cer脿mica espanyola, el guard贸 Prov铆ncia de Castell贸 a la innovaci贸 del producte cer脿mic en aplicacions urbanes mitjan莽ant el qual “valorizaremos la innovaci贸 i recerca de les empreses castellonenques del sector”.

“El premi neix com un reconeixement a l’excel路lent treball que realitzen dins del sector cer脿mic provincial i que els porta a viure instal路lats en un proc茅s constant d’innovaci贸 per mantenir-se com una refer猫ncia internacional i un element de l’economia de tota una prov铆ncia”, ha ressenyat el diputat de Promoci贸 Econ貌mica.

Aix铆 les coses, de la m脿 de Cevisama, l’Associaci贸 de Recerca de les Ind煤stries Cer脿miques (ITC) i l’Associaci贸 Espanyola de T猫cnics Cer脿mics (ATC), l’administraci贸 provincial reafirmar脿 el seu comprom铆s amb “la cer脿mica castellonenca “per multiplicar l’impacte benefici贸s que aquesta genera sobre la prov铆ncia. Els 15.000 ocupacions directes generades a la prov铆ncia demostren la import脿ncia d’un sector clau en el creixement empresarial i laboral de Castell贸”.

Liderant el desembarcament provincial en Cevisama

Aguilella ha destacat que el premi per impulsar l’煤s de la cer脿mica en entorns urbans, i que va ser presentat per Moliner a finals de l’passat any, “茅s un recurs m茅s dins de l’脿mplia bateria d’accions estrat猫giques empreses pel Govern Provincial a l’hora d’afavorir el desenvolupament del sector cer脿mic castellonenc.

Tant 茅s aix铆 que de cara a Cevisama, que se celebrar脿 a Val猫ncia del 20 al 24 de febrer, la Diputaci贸 afavorir脿 que els 17 municipis de la prov铆ncia amb ind煤stria cer脿mica estiguin presents en la fira a trav茅s d’un stand que “aglutini tota l’oferta provincial i es converteixi en l’epicentre de les bones not铆cies i el gran punt de trobada provincial en el qual les institucions ens convertim en aliats d’excepci贸 per a les empreses cer脿miques”.

“Des de l’administraci贸 provincial, -ha destacat Aguilella- volem liderar el desenvolupament econ貌mic del territori i quina millor forma per fer-ho que sumant a tots els municipis d’un sector productiu clau com 茅s el cer脿mic per treballar tots de la m脿 per impulsar-ho”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.