fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

A dos dies per a la Volta al Clot de Borriana es mantenen obertes les inscripcions a la prova més clàssica de Borriana

A dos dies per a la Volta al Clot de Borriana es mantenen obertes les inscripcions a la prova més clàssica de Borriana

Un any més existeix l’opció de disputar tant la prova competitiva com de gaudir d’un dia de passejos a l’aire lliure en el paratge natural de L’Estany de la Vila.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, i el president del club d’atletisme Amics del Clot, Ximo Planelles, han volgut recordar que “a tan sols dos dies d’una nova edició de La Volta al Clot, ja s’ha aconseguit l’equador del límit fixat per a les inscripcions, per la qual cosa volem animar al fet que els aficionats a l’atletisme s’inscriguen en una prova que cada any suposa una festa al voltant de l’esport i dels paratges naturals de Borriana”.

Des del club Amics del Clot s’explica que “este mateix dissabte es podran realitzar les inscripcions en la seu del nostre club, en horari de 19:00 a 20:30, i per a aquells que encara dubten fins a última hora, el mateix dia de la carrera es mantindrà oberta la participació”. Segons han volgut insistir “com ja és habitual, disposarem dels dos horaris diferents per a les proves dissenyades tant per a xiquets, xiquetes i adolescents, com més tard per als majors». Així, a partir de les sis de la vesprada tindrà lloc l’inici de la competició per a xiquets, mentre que a les set seran els adults els qui prenguen l’eixida tant de la prova competitiva com de la d’oci. Dónes del club organitzador Amics del Clot, el seu representant i director de la prova, Ximo Planelles ha assenyalat que «un any més organitzem la Volta amb la il·lusió de seguir mostrant eixe doble vessant de la prova que d’una banda segueix promovent l’activitat i pràctica esportiva a través de l’atletisme, i per una altra segueix donant a conèixer i omplint de vida la zona del Clot de la Mare de Déu, tan especial per a tots nosaltres».

Així, Planelles ha detallat que «dins de la prova per a menors que arrancarà a les sis tindrem la categoria biberó que correrà dos centenars de metres, la de nascuts i nascudes entre 2010 i 2013 que correran 500 metres, la de 2005 a 2009 que correran 1.100 metres i l’els majors de 13 anys fins a 17 que faran un volt completa al Clot completant 1.100 metres, mentre que a partir de les set començarà la competició per a majors que un any més completarà dues voltes senceres al paratge natural». Segons el mateix Planelles, «animem al fet que la gent s’inscriga a través de la nostra web i en diversos punts i comerços (Juan León Sony Gallery i Phone House) de Borriana per a no quedar-se sense plaça, ja que les hem limitat a un total de 300 per a no massificar la carrera i, com sempre hem fet, seguir mostrant el màxim respecte per l’entorn físic del *Clot en el qual es desenvolupa la cita atlètica».

Finalment tant el representant de Amics del Clot com el regidor de l’àrea han recordat que «cadascuna de les categories tindrà els seus trofeus, que enguany inclouen per exemple en la categoria absoluta l’obsequi d’una borsa de «coents» de la Cabanenca com a regal especial pels i les guanyadores».

Leave a Reply

Your email address will not be published.