Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Dos gossos de la raça “American Bully” són segrestats a Alacant

Dos gossos de la raça “American Bully” són segrestats a Alacant

Els segrestadors demanaven 200€ a canvi del rescat d’un dels animals.

Durant el dia d’ahir va tenir lloc un segrest de dos gossos de la raça “American Bully” en una casa de camp en la zona de les Atalayas ubicada en el terme d’Alacant. El propietari de l’habitatge, en adonar-se’n del que havia passat va denunciar immediatament el delicte, i la Policia Nacional va començar a investigar els fets.

El propietari ha pogut recuperar hui els gossos gràcies a la trucada d’un dels segrestadors, el qual demanava intercanviar la quantitat de 200€ per un dels dos animals. Ha estat aleshores quan s’ha dut a terme un dispositiu policial per tal d’atrapar els culpables, els quals havien quedat amb la víctima en el carrer Carratalá.

A l’hora de la trobada, els agents van veure a un home que empenyia un cotxet, en el qual hi havia un dels gossos. Seguidament, s’ha procedit a la seua detenció com a presumpte autor del delicte.

L’arrestat ha afirmat que desconeixia el segrest i que una altra persona li havia demanat el favor, per la qual cosa un cop haver prestat declaració se l’ha posat en llibertat amb càrrecs.

Finalment, l’altre animal ha aparegut davant d’una clínica veterinària de la ciutat.

Els dos gossos s’han tornat en bones condicions al seu propietari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.