fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

DreamHack s’adhereix a l’abonament Cultural Jove

DreamHack s’adhereix a l’abonament Cultural Jove

Ja és possible aprofitar l’abonament Cultural Jove per a adquirir l’entrada per a la pròxima edició de DreamHack València de desembre.

DreamHack València, el major festival de videojocs i oci digital d’Espanya i part del circuit internacional més important del món, ha anunciat la seva adhesió a la iniciativa de l’abonament Cultural Jove. D’aquesta manera, tots els joves amb possibilitat d’accedir a aquesta ajuda cultural podran aprofitar-la per a adquirir les seves entrades per a la pròxima edició de DreamHack a València, la qual començarà el pròxim 9 de desembre.

Des del mes de juliol passat, el Govern ha posat en marxa una nova iniciativa perquè els joves que hagin complert o vagin a complir 18 anys en 2022 puguin sol·licitar el Bo Cultural Jove. Aquest abonament està pensat perquè els joves es beneficiïn amb una ajuda de 400 euros per a adquirir i gaudir de diverses activitats culturals com, per exemple: arts en viu i audiovisuals, cinemes, museus, premsa i continguts digitals, entre altres. Per a això, han de donar-se d’alta en la plataforma abans del pròxim 15 d’octubre.

La pròxima edició de DreamHack València se celebrarà entre el 9 i l’11 de desembre de 2022 en Fira València. Les entrades per a l’esdeveniment estan ja a la venda i disponibles a través de www.dreamhack.es des de 12 euros l’entrada de dia i des de 25 euros l’abonament dels 3 dies. Els joves que tinguin a la seva disposició el bo cultural jove podran pagar l’entrada de la seva preferència fent ús de la targeta prepagament que el govern els proveeix.

La delegada del Govern de la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, assenyala que “Prop de 53.000 joves de la Comunitat Valenciana podran beneficiar-se de la iniciativa, que afavoreix l’accés a activitats culturals i dona suport a un sector tan important com és el de la cultura”. “Que Dreamhack València s’adhereixi a l’abonament Cultural és una notícia fantàstica. El sector del gaming i els videojocs va guanyant força en la Comunitat Valenciana i és referent en innovació i noves oportunitats laborals”, ha expressat Bernabé.

Leave a Reply

Your email address will not be published.