fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Economia incideix en la import脿ncia de realitzar un 煤s adequat dels petards en les festes de la Magdalena i Falles

Economia incideix en la import脿ncia de realitzar un 煤s adequat dels petards en les festes de la Magdalena i Falles

La direcci贸 general de Comer莽 i Consum assenyala la necessitat d’extremar les precaucions i utilitzar 煤nicament els productes autoritzats per a cada edat.

La direcci贸 general de Comer莽 i Consum, dependent de la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer莽 i Treball, ha reeditat uns d铆ptics i cartelleria amb consells i indicacions per a realitzar un 煤s responsable i adequat dels petards durant les festes.

Sota el lema “Amb els petards, no te la jugues”, la direcci贸 general de Comer莽 i Consum pret茅n incidir en una major conscienciaci贸 sobre la necessitat d’extremar les precaucions en l’煤s del material pirot猫cnic, especialment quan 茅s utilitzat per poblaci贸 infantil. En aquest sentit, cal destacar que els m茅s xicotets han d’usar exclusivament els productes autoritzats per a la seua edat i sempre sota la supervisi贸 i vigil脿ncia d’una persona adulta.

En aquests cartells i fullets, dirigits a la poblaci贸 infantil, es descriu de forma senzilla les diferents categories de petards, amb les edats m铆nimes d’煤s, consells i recomanacions per a la compra i elecci贸 del producte, aix铆 com de l’etiquetatge i els productes prohibits per a la compra de no professionals. Aquests materials s’han enviat tant als col路legis de la Comunitat, associacions de persones consumidores, com a les OMICs i a la Junta Central Fallera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.