fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

EDEM i l’Ajuntament de Nules col路laboraran en el foment de l’emprenedoria

EDEM i l’Ajuntament de Nules col路laboraran en el foment de l’emprenedoria

EDEM Escola d’Empresaris ha subscrit este mat铆 un conveni de col路laboraci贸 amb l’Ajuntament de Nules.

L’acord t茅 l’objectiu de promoure l’emprenedoria entre els ve茂ns del municipi castellonenc i de la comarca de la Plana Baixa i ha sigut signat per Antonio Noblejas, director general d’EDEM, i per David Garc铆a, alcalde de Nules.

En virtut al conveni, l’Ajuntament de Nules coordinar脿 al costat d’EDEM una vegada a l’any l’organitzaci贸 d’una jornada sobre l’emprenedoria i les opcions de formaci贸 superior en este camp per a alumnes de 2潞 de Batxillerat, del Grau Superior en Administraci贸 i Finances i del Grau Superior de Mecatr贸nica Industrial de l’IES Gilabert de Centelles.

A m茅s, EDEM participar脿 com a jurat en els diferents concursos i cert脿mens sobre emprenedoria que organitze l’Ajuntament de Nules i podr脿 assessorar el consistori en mat猫ria d’accions relacionades amb l’emprenedoria i empreses. L’acord tamb茅 obri la porta a una possible organitzaci贸 conjunta de jornades, cursos, congressos o cert脿mens dirigits a emprenedors i empresaris de Nules i la seua comarca. Aix铆 mateix, EDEM podr脿 proposar a les entitats de Marina d’empreses, entre les quals es troba Llan莽adora, la seua participaci贸 en les activitats acordades.

EDEM Escola d’Empresaris 茅s una fundaci贸 sense 脿nim de lucre de car脿cter privat la missi贸 del qual 茅s la formaci贸 d’empresaris, directius i emprenedors i el foment del lideratge, l’esperit emprenedor i la cultura de l’esfor莽. El seu Centre Universitari est脿 adscrit a la Universitat de Val猫ncia i a la Universitat Polit猫nica de Val猫ncia. EDEM forma part al costat de Llan莽adora i Angels de Marina d’empreses, un ecosistema 煤nic que aposta per la formaci贸, l’assessorament i el finan莽ament dels emprenedors d’avui i del futur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.