fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

EDEM i l’Ajuntament de Nules col·laboraran en el foment de l’emprenedoria

EDEM i l’Ajuntament de Nules col·laboraran en el foment de l’emprenedoria

EDEM Escola d’Empresaris ha subscrit este matí un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Nules.

L’acord té l’objectiu de promoure l’emprenedoria entre els veïns del municipi castellonenc i de la comarca de la Plana Baixa i ha sigut signat per Antonio Noblejas, director general d’EDEM, i per David García, alcalde de Nules.

En virtut al conveni, l’Ajuntament de Nules coordinarà al costat d’EDEM una vegada a l’any l’organització d’una jornada sobre l’emprenedoria i les opcions de formació superior en este camp per a alumnes de 2º de Batxillerat, del Grau Superior en Administració i Finances i del Grau Superior de Mecatrónica Industrial de l’IES Gilabert de Centelles.

A més, EDEM participarà com a jurat en els diferents concursos i certàmens sobre emprenedoria que organitze l’Ajuntament de Nules i podrà assessorar el consistori en matèria d’accions relacionades amb l’emprenedoria i empreses. L’acord també obri la porta a una possible organització conjunta de jornades, cursos, congressos o certàmens dirigits a emprenedors i empresaris de Nules i la seua comarca. Així mateix, EDEM podrà proposar a les entitats de Marina d’empreses, entre les quals es troba Llançadora, la seua participació en les activitats acordades.

EDEM Escola d’Empresaris és una fundació sense ànim de lucre de caràcter privat la missió del qual és la formació d’empresaris, directius i emprenedors i el foment del lideratge, l’esperit emprenedor i la cultura de l’esforç. El seu Centre Universitari està adscrit a la Universitat de València i a la Universitat Politènica de València. EDEM forma part al costat de Llançadora i Angels de Marina d’empreses, un ecosistema únic que aposta per la formació, l’assessorament i el finançament dels emprenedors d’avui i del futur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.