fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Educadors ambientals del Consorci C2 visiten la planta de Reciplasa per a con茅ixer la gesti贸 dels residus de la zona

Educadors ambientals del Consorci C2 visiten la planta de Reciplasa per a con茅ixer la gesti贸 dels residus de la zona

Garcia: “L’objectiu 茅s que s脿piguen de primera m脿 com afecta el procediment de recollida de residus al seu tractament perqu猫 ho puguen explicar a la ciutadania”.

El diputat de Sostenibilitat de la Diputaci贸 de Castell贸, Ignasi Garcia, ha acompanyat hui els i les educadores ambientals del Consorci C2 a la seua visita a la planta de tractament de Reciplasa, on han conegut com es gestionen els residus de la zona centre de la prov铆ncia de Castell贸. Segons Garcia, 芦l’objectiu 茅s que s脿piguen de primera m脿 com afecta el procediment de recollida de residus al seu tractament perqu猫 ho puguen explicar a la ciutadania i als comer莽os i resoldre tots els dubtes que sol generar la separaci贸 en origen i la gesti贸 posterior禄.

El servei d’Educaci贸 Ambiental de la Diputaci贸, del qual es beneficien les poblacions de menys de 5.000 habitants, s’ofereix a peu de carrer. Durant la visita, Garcia ha destacat que 芦cal caminar cap a una economia circular i, per aix貌, 茅s necessari que la poblaci贸 estiga informada sobre tot el proc茅s, des que es llan莽a el fem i qu猫 passa despr茅s de depositar la bossa als contenidors禄.

芦En aquesta transici贸 cap a una economia m茅s verda, cada gest compta i hem de posar de la nostra part per reduir els residus que generem, a m茅s de reutilitzar-los i reciclar-los禄, ha subratllat el diputat, 芦per aix貌 volem acostar tota aquesta informaci贸 a la poblaci贸 i que es conega el treball que hi ha al darrere禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.