fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Educadors ambientals del Consorci C2 visiten la planta de Reciplasa per a conéixer la gestió dels residus de la zona

Educadors ambientals del Consorci C2 visiten la planta de Reciplasa per a conéixer la gestió dels residus de la zona

Garcia: “L’objectiu és que sàpiguen de primera mà com afecta el procediment de recollida de residus al seu tractament perquè ho puguen explicar a la ciutadania”.

El diputat de Sostenibilitat de la Diputació de Castelló, Ignasi Garcia, ha acompanyat hui els i les educadores ambientals del Consorci C2 a la seua visita a la planta de tractament de Reciplasa, on han conegut com es gestionen els residus de la zona centre de la província de Castelló. Segons Garcia, «l’objectiu és que sàpiguen de primera mà com afecta el procediment de recollida de residus al seu tractament perquè ho puguen explicar a la ciutadania i als comerços i resoldre tots els dubtes que sol generar la separació en origen i la gestió posterior».

El servei d’Educació Ambiental de la Diputació, del qual es beneficien les poblacions de menys de 5.000 habitants, s’ofereix a peu de carrer. Durant la visita, Garcia ha destacat que «cal caminar cap a una economia circular i, per això, és necessari que la població estiga informada sobre tot el procés, des que es llança el fem i què passa després de depositar la bossa als contenidors».

«En aquesta transició cap a una economia més verda, cada gest compta i hem de posar de la nostra part per reduir els residus que generem, a més de reutilitzar-los i reciclar-los», ha subratllat el diputat, «per això volem acostar tota aquesta informació a la població i que es conega el treball que hi ha al darrere».

Leave a Reply

Your email address will not be published.