fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El 79% de l’alumnat del programa de refor莽 acad猫mic d’Almassora millora els resultats a final de curs

El 79% de l’alumnat del programa de refor莽 acad猫mic d’Almassora millora els resultats a final de curs

24 estudiants han completat la segona edici贸 de ‘Tria La teua’, que ha introdu茂t les Tutories Entre Iguals en els instituts.

El 79,16% dels estudiants que han participat en el programa de refor莽 acad猫mic ‘Tria El teu’ han millorat les seues notes finals en el curs 2016/2017. Aix铆 doncs, dels 33 joves inscrits en el programa inicialment, 24 han completat els tres trimestres d’esta segona edici贸. D’ells, nou han aconseguit aprovar dues assignatures m茅s que a l’inici del curs, cinc han superat una mat猫ria addicional i els altres cinc han acabat el curs amb totes les assignatures aprovades, uns resultats que suposen una millora considerable dels seus expedients. A m茅s, tres dels alumnes han aconseguit recuperar mat猫ries suspeses en el curs anterior.

Una de les novetats d’esta edici贸 ha sigut la introducci贸 en els IES Vila-roja i 脕lvaro Falomir de les Tutories Entre Iguals (TEIs), en les quals quatre alumnes de 4t d’ESO i 1er de Batxillerat han donat suport acad猫mic a l’alumnat de cursos inferiors. Per a l’edil de Joventut, Xavier Trenco, esta iniciativa “crea una cadena de col路laboraci贸 entre els i les joves, fomenta el treball en equip i ajuda a consolidar referents en el seu entorn m茅s proper” i 茅s “un dels majors assoliments d’este programa”.

Aix铆 ho va manifestar el regidor durant l’acte de lliurament de diplomes als joves participants en el programa ‘Tria El teu’, al que tamb茅 van assistir alguns pares i mares. “M茅s enll脿 dels resultats, dels quals podeu estar molt orgullosos, est脿 el treball en valors i l’aprenentatge de nous m猫todes d’estudi, que podreu aplicar per a aconseguir qualsevol meta que us proposeu en el futur”, va assegurar Trenco.

En este sentit, l’equip docent responsable del programa ha elaborat una llista d’indicadors per a avaluar la progressi贸 dels participants durant el curs. H脿bits com l’煤s d’agendes per a organitzar el treball diari o la participaci贸 en activitats d’oci juvenils, aix铆 com la realitzaci贸 de cursos o formaci贸 complement脿ria, han sigut marcats com aconseguits pel personal que avalua l’evoluci贸 dels xics i xiques durant el curs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.