fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El 90% de beneficiaris de Jornals de Vila de Castell贸 valora la utilitat del programa per a trobar ocupaci贸

El 90% de beneficiaris de Jornals de Vila de Castell贸 valora la utilitat del programa per a trobar ocupaci贸

Puerta valora el comprom铆s de l’Ajuntament de Castell贸 a favor de les pol铆tiques d’ocupaci贸 amb l’edici贸 “m茅s ambiciosa” d’aquest pla.

El 90,18% de les persones que han participat en la quarta edici贸 del programa d’ocupaci贸 Jornals de Vila han finalitzat el seu pas per l’Ajuntament de Castell贸 valorant que aquesta experi猫ncia adquirida amb aquest pla els ser脿 d’utilitat per a aconseguir una altra ocupaci贸 i m茅s d’un 96% s’han mostrat altament satisfets. Jornals de Vila 茅s un projecte municipal d’ocupaci贸 que va n脿ixer en 2016 i que va dirigit a la contractaci贸 de persones en situaci贸 de desocupaci贸, prioritzant aquelles que es troben en situaci贸 de vulnerabilitat social.

“Hem tancat la quarta edici贸 d’un programa que ha demostrat ser un encert dins de les accions que s’estan duent a terme des de la Regidoria i que estan contemplades en el Pla Estrat猫gic d’脷s de la ciutat”, ha indicat la regidora d’Ocupaci贸, Patr铆cia Puerta. Es tracta de l’edici贸 “m茅s ambiciosa” perqu猫 s’han incrementat tant el nombre de beneficiaris com els perfils contractats.

Puerta ha apuntat que Jornals de Vila va n脿ixer en 2016 i ha anat creixent des de llavors com a iniciativa per a afavorir la inserci贸 laboral de persones sense ocupaci贸 amb contractacions per a la realitzaci贸 d’activitats d’utilitat p煤blica. “Hem passat de les 43 persones contractades en la primera edici贸 a 132 en el programa desenvolupat en 2019, la qual cosa demostra el comprom铆s i l’esfor莽 de l’Ajuntament de Castell贸 a favor de les pol铆tiques d’ocupaci贸 i d’inserci贸 laboral”, ha recalcat.

En aquesta nova edici贸 no sols han augmentat les contractacions sin贸 tamb茅 els perfils. Aix铆, en 2019, els llocs oferits corresponien a 22 especialitats diferents. Entre elles, lampisteria, electricitat, jardineria, obra de paleta, pintura, ordenances, arquitectura, administratius, orientaci贸 laboral, periodista, t猫cnic superior d’integraci贸 social, educador social, treball social, dret i t猫cnic de medi ambient. Tamb茅 es van incorporar places per a desenvolupar projectes emmarcats en pol铆tiques d’accessibilitat.

Una vegada finalitzat el per铆ode de contractaci贸, el 90,18% de les persones benefici脿ries del programa han manifestat que l’experi猫ncia adquirida els ser脿 d’utilitat per a aconseguir una altra ocupaci贸. A m茅s, el 96,4% s’ha mostrat altament satisfet amb Jornals de Vila. Tamb茅 ha sigut “molt alta” la satisfacci贸 mostrada pels i les responsables del programa, dels quals, un 86% s’han mostrat “molt satisfets o satisfets”.

Jornals de Vila 茅s un dels programes inclosos dins del primer Pla Estrat猫gic d’脷s de la ciutat de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.