fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Banc d’Aliments, a través de Càritas Benicàssim, atén les necessitats de les famílies més vulnerables

El Banc d’Aliments, a través de Càritas Benicàssim, atén les necessitats de les famílies més vulnerables

L’entitat social recepciona l’ajuda de 2.660 quilos de productes de primera necessitat.

Càritas Benicàssim és l’entitat encarregada de gestionar el repartiment d’aliments procedent del Banc d’Aliments i dirigida a les famílies més vulnerables de la localitat. El local de Càritas Benicàssim ha rebut recentment al voltant de 2.660 quilos de menjar de primera necessitat i operaris de la brigada municipal han col·laborat traslladar els aliments procedents del Banc d’Aliments a Castelló fins al local de Càritas situat al costat del Nou Complex Parroquial. Com ha recordat l’alcaldessa, Susana Marqués, “l’Ajuntament de Benicàssim col·labora mitjançant convenis amb diferents entitats les ajudes per a atendre les necessitats de les famílies més vulnerables. En aquest cas, el consistori ha destinat 10.000 euros a proveir de productes de primera necessitats a través del Banc d’Aliments”. A més de Càritas, Creu Roja i San Vicente de Paúl són les entitats locals que ja col·laboren activament amb l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Benicàssim.

A més de les ajudes d’aliments que es deriven a Càritas, la regidora responsable de l’àrea, Rosa María Gil, ha explicat que l’Ajuntament de Benicàssim, a través dels Serveis Socials, tramiten altres ajudes com les destinades a cobrir despeses de lloguer d’habitatge. Enguany, el nombre d’ajudes econòmiques municipals respecte al 2021 s’ha reduït entorn a un 45%.

L’àrea de Serveis Socials a més col·labora activament per a afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar a través de les beques de menjador per a l’alumnat dels col·legis públics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.