fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El barri Pius XII millorarà les seues prestacions després de les peticions del Dia del Veí a Almassora

El barri Pius XII millorarà les seues prestacions després de les peticions del Dia del Veí a Almassora

L’equip de govern atendrà millores en serveis públics i seguretat.

L’Ajuntament d’Almassora millorarà les prestacions en el Grup Pius XII després de les peticions traslladades pels residents a l’equip de govern en el Dia del Veí en els barris. L’alcaldessa, Merche Galí, al costat d’altres membres de l’executiu local, va prendre nota dels suggeriments veïnals en la vesprada del dimecres i va traslladar l’endemà als diferents departaments municipals les peticions perquè cada òrgan gestor atenga les millores de la seua competència.
Al costat de Gaí, la regidora de Participació Ciutadana, Susanna Nicolau; el regidor d’Hisenda, Santiago Agustí, i l’edil d’Educació, María José Tormo, es van reunir amb una vintena de veïns que van acudir al parc del barri per a informar de les seues preocupacions i proposar actuacions per a millorar el dia a dia en este districte situat a l’oest d’Almassora. Les peticions de serveis públics van ser les més reiterades pels assistents a la reunió.

Millorar l’accessibilitat del carrer Sant Quitèria en la boga amb el barri o incorporar algun element per a reduir la velocitat dels vehicles en el pas de zebra del carrer Boqueres es van sumar a la petició d’instal·lar més bancs en la zona, atès que la major part del veïnat són persones majors. En este sentit, els residents també van demandar equipament esportiu per a fer gimnàstica de manteniment i l’obertura d’arquetes per a millorar la canalització d’aigua de pluja.

“Ens vam anar del Grup Pius XII molt satisfets per la gran afluència de veïns a la reunió, que van demostrar així el seu interès per millorar el dia a dia del seu barri amb xicotetes actuacions que els reportaran beneficis en un breu termini de temps”, ha assenyalat l’alcaldessa. En este sentit, la primera edil ha destacat “la voluntat constructiva de totes les propostes, que arrepleguem i durem a terme tan aviat com siga possible”.

L’equip de govern també va prendre nota de la petició per a posar horari d’ús i tancament en el recinte Àgora Esport i així reduir les molèsties als habitatges més propers. La Policia Local s’encarregarà d’esta actuació, així com de les campanyes pertinents per a conscienciar als conductors de l’obligatorietat d’estacionar bé els vehicles per a evitar el bloqueig de passos de vianants i zones d’aparcament prohibit. En últim terme, els assistents a la reunió van informar de les conductes incíviques de determinats amos de gossos malgrat la proximitat del “pipican”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.