fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El ‘bus de la marxa’ funcionarà des del 25 de juny amb un estalvi de vora 1.500 euros

El ‘bus de la marxa’ funcionarà des del 25 de juny amb un estalvi de vora 1.500 euros

El servei realitzarà cinc trajectes per nit entre Almassora i Benicàssim.

L’Ajuntament d’Almassora ha confirmat l’activació del servei del ‘bus de la marxa’ entre Almassora i Benicàssim, que estarà operatiu a partir del pròxim dissabte 25 de juny. El cost del transport serà de 357,50 euros per nit, un preu que permetrà al consistori aconseguir un estalvi de 1.425 euros al final de la temporada estival, respecte al cost del servei en 2015.

L’autobús operarà tots els dissabtes fins al 27 d’agost i el bitllet serà totalment gratuït per als usuaris. El ‘bus de la marxa’ tindrà dues eixides des de la platja d’Almassora a les 23.30 i a les 00.45, si hi ha demanda, i tres eixides des de Benicàssim a les 4.30, 5.30 i 6.30 de la matinada. Les parades d’estaran situades enfront del centre de Pla de la Torre, en el centre comercial de Benafelí, en la plaça Santa Isabel d’Almassora, en la plaça del Mar del Grau de Castelló i en la plaça dels Corts Valencianes de Benicàssim.

El regidor de Joventut, Xavier Trenco, ha explicat que aquest transport suposa “una alternativa a l’ús del vehicle particular i, per tant, una manera de garantir la seguretat dels nostres joves a l’hora de gaudir l’oci nocturn”. “Enguany hem decidit avançar una setmana l’engegada, ja que així cobrim més nits i ens assegurem que els beneficis d’aquest servei arriben a més persones”, ha informat l’edil.

Per la seua banda, el regidor d’Hisenda i Activitats, Roger Beltrán ha assegurat que la rebaixa obtinguda en el preu demostra que “obrir a més negocis la possibilitat de participar en les obres i serveis de l’Ajuntament d’Almassora a través del portal d’empreses està donant els seus fruits”. “D’una banda, millorem la qualitat i el preu de transport públic de manera gratuïta, i per de l’altra, el cost per a les arques municipals es redueix sensiblement”.

Cal recordar que el consistori ja va estalviar un 27% en la prestació del servei de ‘bus de la marxa’ durant els dos caps de setmana de la Magdalena i va rebaixar el cost del bitllet a 0,50 euros per als viatgers. L’èxit d’aquest transport durant l’estiu de 2015 va fer que la Regidoria de Joventut haguera d’ampliar l’oferta de trajectes. Al final de la temporada estival, més de 1.000 usuaris van gaudir d’aquest servei, una xifra que va duplicar el nombre de viatgers de l’any anterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published.