fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Camí Serradal de Benicàssim tindrà abans de setembre un carril per als vianants accessible

El Camí Serradal de Benicàssim tindrà abans de setembre un carril per als vianants accessible

Signen l’acta de replanteig per a començar les obres que es localitzaran entre el carrer Illa de Ferro i Camí La Ratlla.

El Camí Serradal de Benicàssim tindrà abans del mes de setembre un carril només per a vianants. L’Ajuntament, en el seu compromís per millorar la seguretat per als vianants en la zona sud, executarà un itinerari per als vianants accessible que comunique fins al Camí la Ratlla i que combinarà practicitat i seguretat per al vianant.

El projecte d’un vial per als vianants s’emplaça en el marge esquerre del Camí Serradal en direcció a Castelló, entre el carrer Illa de Ferro i Camí La Ratlla. L’alcaldessa, Susana Marqués, i l’edil de Mobilitat i Urbanisme, Carlos Díaz, han acudit aquest matí a la signatura de l’acta de comprovació de replanteig que ha tingut lloc en la zona on s’escometran les obres. L’actuació ha sigut adjudicada per un import de 40.599,55 euros (IVA inclòs), començarà en els pròxims dies i té un termini d’execució d’un mes pel que, com ha comentat Carlos Díaz, “abans del mes de setembre, els veïns d’aquesta zona comptaran amb un vial per als vianants al qual es dotarà amb elements de protecció que delimiten amb la calçada per a millorar la seguretat dels vianants”.

A més de l’itinerari per als vianants, es procedirà a condicionar les proteccions dels contenidors presents en l’actualitat al llarg del recorregut, desplaçant-se fora d’aquest itinerari i construint una plataforma per a facilitar l’accés a aquests. També es condicionarà el perímetre de les marquesines de les parades d’autobús per a millorar l’accessibilitat dels usuaris.
Complementàriament a l’actuació del vial per als vianants es durà a terme la millora del paviment deteriorat existent en la unió entre carrer Granados i carrer Mestre Chapí. L’edil ha explicat sobre aquest tema que “aquest vial és molt freqüentat per a dirigir-se a la platja, necessitava una urgent actuació amb la qual anem millorar el tractament superficial del lloc”.
Totes dues accions provenen de la participació ciutadana a través dels pressupostos participatius 2021 i estan emmarcades dins de les inversions a realitzar per part de l’Ajuntament de Benicàssim amb càrrec a romanents del 2020. Com recorda l’alcaldessa “en el ple del mes de març aprovem un paquet d’inversions que ascendien a 700.000 euros i amb l’objectiu de continuar millorant i modernitzant el municipi perquè Benicàssim continue avançant”. “Des de l’equip de govern treballem perquè Benicàssim siga una ciutat amable i amb una bona qualitat de vida. En aqueix sentit la millora en l’accessibilitat, com la que aconseguirem en el Camí Serradal, és un dels reptes marcats”, ha finalitzat Susana Marqués.

Leave a Reply

Your email address will not be published.