fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Campionat del Món de Trail portarà fins a Castelló a més de 3.000 visitants i generarà més de 15.000 pernoctacions

El Campionat del Món de Trail portarà fins a Castelló a més de 3.000 visitants i generarà més de 15.000 pernoctacions

Moliner es traslladarà el dimecres a Chamonix per a promocionar la competició en el saló de Trail amb major rellevància del món.

La designació de Castelló com a seu del pròxim Campionat del Món d’Ultra Trail gràcies a l’aposta del Govern Provincial per afermar la província com el millor escenari esportiu a l’aire lliure del Mediterrani atraurà fins a Castelló a més de 3.000 visitants que generaran més de 15.000 pernoctacions sol durant la celebració del mundial, previst del 10 al 13 de maig de 2018.

D’esta manera, i gràcies a l’estreta col·laboració amb Penyagolosa Trails HG, esta competició confirmarà el pròxim any l’estratègia empresa pel Govern Provincial amb l’objectiu de convertir l’esport en un motor de desenvolupament per a la província. No en va, s’espera que més de 300 esportistes repartits en quaranta seleccions nacionals participen en una competició que “elevarà Castelló i el Penyagolosa al cim mundial de les carreres de muntanya demostrant, a més, que l’esport és un excel·lent focus d’atracció turístic per a una província com la nostra”.

No en va, el diputat d’Esports, Luis Martínez, ha ressaltat la transcendència d’una competició que situarà a la província en el mapa esportiu mundial i es preveu, tal com ha succeït en edicions anteriors celebrades a Itàlia o Portugal, generarà ingressos superiors als dos milions d’euros”.

En este sentit, cal destacar que durant els quatre dies que es perllongue la competició, la xarxa hotelera i comercial castellonenc es beneficiarà de l’arribada de grans masses de visitants, entre esportistes, organització i acompanyants, que “ompliran hotels de tota la província durant una data, a més, que és habitualment de temporada baixa”.

Així l’aposta per portar el Campionat del Món de Trail a Castelló l’any que ve “complirà amb dues premisses clares dins del full de ruta marcat per esta administració. Consolidarà Castelló com el millor escenari esportiu a l’aire lliure del Mediterrani acollint una prova de primer nivell i transcendència mundial al mateix temps que ajuda a desestacionalitzar el turisme i, per tant, ajuda a estendre més enllà de la data estival l’impacte beneficiós que este té sobre el teixit econòmic i laboral dels nostres pobles”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.