fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El carrer de Pen铆scola de Benicarl贸 tornar脿 a ser de dos sentits de circulaci贸 a partir de dilluns

El carrer de Pen铆scola de Benicarl贸 tornar脿 a ser de dos sentits de circulaci贸 a partir de dilluns

El canvi tamb茅 suposar脿 habilitar nom茅s un carril per a aparcaments. L’Ajuntament est脿 negociant la cessi贸 de solars propers per a facilitar l’aparcament.

Despr茅s es de les proves realitzades i de l’an脿lisi de la direcci贸 煤nica sobre el tr脿nsit rodat, a partir del proper dilluns es permetr脿 de nou la circulaci贸 en els dos sentits al carrer de Pen铆scola. Aix铆 ho ha anunciat el regidor de Policia i Governaci贸, Ilde A帽贸, que ha destacat que 芦el canvi que ha operat durant els tres 煤ltims mesos ha tingut avantatges i desavantatges per貌 finalment hem decidit apostar per tornar a la doble circulaci贸, per tal de facilitar la mobilitat especialment als vehicles que venen de Pen铆scola禄.

L’obertura del vial a la doble direcci贸 comportar脿 retirar un carril d’aparcament, que ser脿 el del costat de la Biblioteca i del Centre Geri脿tric. 芦Hem de donar amplitud per a l’acc茅s a l’autob煤s, i aquesta 茅s l’煤nica manera d’aconseguir-ho禄.

La retirada del carril d’aparcament es dur脿 a terme per fases. En un primer moment s’eliminar脿 l’aparcament des de Jacinto Benavente fins a Doctor Fl茅ming i posteriorment des del Doctor Fl茅ming fins a Nou d’Octubre. Finalment, l’煤ltim tram que s’eliminar脿 ser脿 de Doctor Fl茅ming a Corts Valencianes, tot i que s’habilitaran zones de c脿rrega i desc脿rrega per als comer莽os.

Per tal de compensar la reducci贸 de la zona d’aparcament i poder crear noves places, Ilde A帽贸 ha confirmat que l’Ajuntament est脿 negociant la cessi贸 de solars propers al carrer de Pen铆scola per a facilitar l’aparcament al ve茂nat.

Sobre la marquesina d’autob煤s que s’ha d’ubicar al carrer de Pen铆scola, el regidor ha confirmat que els treballs comen莽aran el proper dilluns.

Leave a Reply

Your email address will not be published.