fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El carrer de Peníscola de Benicarló tornarà a ser de dos sentits de circulació a partir de dilluns

El carrer de Peníscola de Benicarló tornarà a ser de dos sentits de circulació a partir de dilluns

El canvi també suposarà habilitar només un carril per a aparcaments. L’Ajuntament està negociant la cessió de solars propers per a facilitar l’aparcament.

Després es de les proves realitzades i de l’anàlisi de la direcció única sobre el trànsit rodat, a partir del proper dilluns es permetrà de nou la circulació en els dos sentits al carrer de Peníscola. Així ho ha anunciat el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, que ha destacat que «el canvi que ha operat durant els tres últims mesos ha tingut avantatges i desavantatges però finalment hem decidit apostar per tornar a la doble circulació, per tal de facilitar la mobilitat especialment als vehicles que venen de Peníscola».

L’obertura del vial a la doble direcció comportarà retirar un carril d’aparcament, que serà el del costat de la Biblioteca i del Centre Geriàtric. «Hem de donar amplitud per a l’accés a l’autobús, i aquesta és l’única manera d’aconseguir-ho».

La retirada del carril d’aparcament es durà a terme per fases. En un primer moment s’eliminarà l’aparcament des de Jacinto Benavente fins a Doctor Fléming i posteriorment des del Doctor Fléming fins a Nou d’Octubre. Finalment, l’últim tram que s’eliminarà serà de Doctor Fléming a Corts Valencianes, tot i que s’habilitaran zones de càrrega i descàrrega per als comerços.

Per tal de compensar la reducció de la zona d’aparcament i poder crear noves places, Ilde Añó ha confirmat que l’Ajuntament està negociant la cessió de solars propers al carrer de Peníscola per a facilitar l’aparcament al veïnat.

Sobre la marquesina d’autobús que s’ha d’ubicar al carrer de Peníscola, el regidor ha confirmat que els treballs començaran el proper dilluns.

Leave a Reply

Your email address will not be published.