fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Casal Jove de Benicàssim reprén la programació de manera presencial

El Casal Jove de Benicàssim reprén la programació de manera presencial

L’espai acollirà activitats els divendres i dissabte a la vesprada i s’ha establit una sèrie de mesures de seguretat sanitària.

El Casal Jove de Benicàssim reprén demà divendres 19 de juny la programació de manera presencial. Les activitats es desenvoluparan els divendres i dissabte a la vesprada i com ha explicat la regidora de Joventut, Vanessa Batalla, “l’espai s’ha adaptat a les mesures necessàries quant a seguretat sanitària i, a més, els usuaris hauran de complir una sèrie de condicions perquè l’ús del Casal Jove es realitze amb les màximes garanties”. Així, és obligatori l’ús de mascareta, netejar-se les mans amb gel desinfectant en accedir a les instal·lacions així com respectar la distància social establida. A més, els joves han de presentar signat un document d’acceptació de condicions i consentiment de participació en les activitats dutes a terme en el Casal Jove. Respectar els senyals del sòl i desinfectar el material compartit com a taules, cadires, jocs o ordinadors també està contemplat en les normes d’ús del Casal Jove.

Per a la primera jornada de reobertura s’han programat jocs de rol i des del Casal Jove recorden que el servei d’informació juvenil continua realitzant-se amb cita prèvia, sol·licitant-la per telèfon (964300326) o correu electrònic (casal@benicassim.org).

Leave a Reply

Your email address will not be published.