fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Casal Jove de l’Alcora amplia el seu horari per donar resposta a la demanda dels usuaris

El Casal Jove de l’Alcora amplia el seu horari per donar resposta a la demanda dels usuaris

Ara estarà obert també dues vesprades, dimarts i dijous, de 18 a 20 hores. Els mateixos joves han triat els dies i hores d’ampliació del servei

Amb la finalitat de donar resposta a la demanda dels usuaris, l’Ajuntament de l’Alcora ha ampliat l’horari del Casal Jove.

La decisió s’ha pres per consens en el si de la Comissió de Joventut, integrada pel regidor de l’àrea, Robert Tena, l’equip del Casal Jove (director i monitors) i per representants de pares i mares (a través de les AMPA), professors i equips directius dels diferents centres educatius del municipi.

Així, ara, a més d’obrir de dimarts a divendres, de 9,30 a 12 hores i els dissabtes al matí i a la vesprada (depenent de les activitats programades), ara també estarà obert els dimarts i dijous, de 18 a 20 hores. Cal destacar que han sigut els mateixos joves els que han triat els dies i hores d’ampliació del servei.

El regidor de Joventut indica que “estem treballant des del principi de la legislatura per potenciar el Casal Jove, per donar-li un nou aire, més participatiu, en el qual els joves són els que decideixen les activitats que es duen a terme i el seu desenvolupament”. D’aquesta manera, se li ha donat “un nou impuls” que s’ha traduït en un “significatiu” augment de la participació.

Tena recorda que “en aquest temps” s’han posat en marxa dos nous programes, ‘Grupactiu’, dirigit a xiquets i xiquetes entre 6 i 11 anys, i ‘Jove Club’, per a joves entre 12 i 14 anys, i ressalta que “tots dos estan comptant amb una gran acceptació. En ‘Jove Club’ hi ha més de 60 joves inscrits i en ‘Grupactiu’ participen cada dissabte una mitjana de 30 xiquetes i xiquets”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.