fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Casal Jove de l’Alcora amplia el seu horari per donar resposta a la demanda dels usuaris

El Casal Jove de l’Alcora amplia el seu horari per donar resposta a la demanda dels usuaris

Ara estar脿 obert tamb茅 dues vesprades, dimarts i dijous, de 18 a 20 hores. Els mateixos joves han triat els dies i hores d’ampliaci贸 del servei

Amb la finalitat de donar resposta a la demanda dels usuaris, l’Ajuntament de l’Alcora ha ampliat l’horari del Casal Jove.

La decisi贸 s’ha pres per consens en el si de la Comissi贸 de Joventut, integrada pel regidor de l’脿rea, Robert Tena, l’equip del Casal Jove (director i monitors) i per representants de pares i mares (a trav茅s de les AMPA), professors i equips directius dels diferents centres educatius del municipi.

Aix铆, ara, a m茅s d’obrir de dimarts a divendres, de 9,30 a 12 hores i els dissabtes al mat铆 i a la vesprada (depenent de les activitats programades), ara tamb茅 estar脿 obert els dimarts i dijous, de 18 a 20 hores. Cal destacar que han sigut els mateixos joves els que han triat els dies i hores d’ampliaci贸 del servei.

El regidor de Joventut indica que “estem treballant des del principi de la legislatura per potenciar el Casal Jove, per donar-li un nou aire, m茅s participatiu, en el qual els joves s贸n els que decideixen les activitats que es duen a terme i el seu desenvolupament”. D’aquesta manera, se li ha donat “un nou impuls” que s’ha tradu茂t en un “significatiu” augment de la participaci贸.

Tena recorda que “en aquest temps” s’han posat en marxa dos nous programes, ‘Grupactiu’, dirigit a xiquets i xiquetes entre 6 i 11 anys, i ‘Jove Club’, per a joves entre 12 i 14 anys, i ressalta que “tots dos estan comptant amb una gran acceptaci贸. En ‘Jove Club’ hi ha m茅s de 60 joves inscrits i en ‘Grupactiu’ participen cada dissabte una mitjana de 30 xiquetes i xiquets”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.