fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Casal Jove de Sagunt habilitarà la sala d’actes el pròxim 26 d’abril per a totes aquelles persones que vulguen donar sang

El Casal Jove de Sagunt habilitarà la sala d’actes el pròxim 26 d’abril per a totes aquelles persones que vulguen donar sang

L’horari serà al matí de 9.30 a 14.30 hores i a la vesprada de 16.00 a 20.00 hores. Els requisits són: tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i no anar en dejú.

Dilluns que ve, 26 d’abril, el Casal Jove del Port de Sagunt habilitarà la sala d’actes per a totes aquelles persones que vulguen donar sang, davall el lema Donanters, la xarxa més social.

La regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Sagunt participa en esta activitat cedint l’espai per a dur a terme les donacions. Així mateix, l’entitat amb la qual col·labora és el Centre de Transfusió de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.

L’horari per a participar en esta donació serà al matí de 9.30 a 14.30 hores i a la vesprada de 16.00 a 20.00 hores. En este sentit, els requisits per a tots aquells i aquelles que vulguen col·laborar són: tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i no anar en dejú.

Leave a Reply

Your email address will not be published.