fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El CEIP Nou Pedro Alcázar de Nules compleix amb els terminis previstos i finalitza la primera fase de les obres per a inicis del curs 2016-2017

El CEIP Nou Pedro Alcázar de Nules compleix amb els terminis previstos i finalitza la primera fase de les obres per a inicis del curs 2016-2017

Les obres del CEIP Nou Pedro Alcázar de Nules van a bon ritme, i veuran finalitzada la primera fase de les obres per a començaments del curs acadèmic 2016-2017.

Així ho ha confirmat el regidor d’Educació Ramon Canut, que recorda que encara queda “finalitzar la segona fase, que comença la segona quinzena d’agost, i estarà acabada per a principis de gener, quan els alumnes tornen de les seues vacances nadalenques”.

De moment, la primera fase es troba al punt final, en el qual ja s’està habilitant l’interior de l’edifici principal, on en els propers dies es procedirà a pintar, instal·lar el material informàtic i preparar-ho tot per a l’arribada de els alumnes a principis de setembre.

Visita setmanal

Des del passat mes de març, moment en què es van donar per iniciades les obres, el CEIP Nou Pedro Alcázar de Nules està rebent totes les setmanes la visita de l’alcalde de la localitat, David García, o del regidor d’Educació, Ramon Canut. Aquest últim es mostra “satisfet davant el compliment de les dates acordades des d’un principi, al que també ha contribuït el fet que l’edifici, tot i ser antic, no haja presentat problemes d’estructura”.

Finalment, des del primer moment, hi ha hagut satisfacció per totes les parts, pares i docents, davant l’avanç real d’unes obres esperades durant prop de vuit anys, i davant les que “hi ha hagut bona predisposició a l’hora d’informar a l’Ajuntament sobre el desenvolupament per part de Conselleria i el personal d’obres”, en paraules de Canut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.