fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Centre d’Atenci贸 Primerenca comarcal de Borriana obrir脿 les portes a l’abril

El Centre d’Atenci贸 Primerenca comarcal de Borriana obrir脿 les portes a l’abril

El govern municipal ha adjudicat el servei de gesti贸 del CAP a la Federaci贸 Provincial de Persones amb Discapacitat F铆sica i Org脿nica, Cocemfe Castell贸.

El govern local de Borriana obrir脿 dilluns 3 d鈥檃bril el Centre d’Atenci贸 Primerenca (CAP) comarcal, despr茅s d’adjudicar el servei de gesti贸 a la Federaci贸 Provincial de Persones amb Discapacitat F铆sica i Org脿nica, Cocemfe Castell贸, per un preu anual de 195.200 euros, segons ha anunciat l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont.

El CAP, segons ha precisat Maria Josep Safont, orientat al tractament fisioterap猫utic i logop猫dic atendr脿 la poblaci贸 infantil entre 0 i 6 anys, amb discapacitat o risc de patir-la, que haja sigut derivada pr猫viament per especialistes de la Conselleria.

El centre, ha explicat, oferir脿 prestacions de diagn貌stic, coordinaci贸 amb els recursos comunitaris i atenci贸 individual i familiar, a m茅s del tractament fisioterap猫utic especialitzat i logop猫dic, tamb茅 hi haur脿 serveis de psicologia, pedagogia i estimulaci贸, i ser脿 un centre que atendr脿 xiquets i xiquetes tamb茅 d’altres localitats.

Es tracta, ha valorat l’alcaldessa, d’una obertura 鈥渕olt esperada鈥 i no exempta de dificultats i demores en part a causa de la pand猫mia, perqu猫 la finalitzaci贸 de les obres de reforma integral i de rehabilitaci贸 de l’edifici situat a l鈥檃vinguda Corts Valencianes, va coincidir amb les restriccions i es va haver de tornar a adequar algunes zones per a adaptar-les a les mesures sanit脿ries per la covid.

Una volta acabada la nova reforma i equipat el local es va posar a disposici贸 de la Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives per a les autoritzacions i tr脿mits pertinents, perqu猫 茅s l’encarregada del finan莽ament de la gesti贸 del CAT, a trav茅s del contracte programa, per a fer realitat aquesta iniciativa, obrir-ne les portes i posar en marxa el servei.

L’煤ltim escull ha sigut la contractaci贸 del servei per part de l’Ajuntament despr茅s de l’obertura del procediment obert i l’anunci de licitaci贸 en la Plataforma de Contractaci贸 del Sector P煤blic el 2 de gener d’enguany, a la qual es van presentar tres ofertes.

Finalment, l’Ajuntament ha adjudicat el servei de gesti贸 a Cocemfe Castell贸, a trav茅s del contracte que es va formalitzar ahir i entrar脿 en vigor el pr貌xim 1 d’abril amb una duraci贸 fins al 31 de desembre de 2024, segons el que es preveu en el Contracte Programa subscrit en data 3 de desembre de 2022 entre la Vicepresid猫ncia i Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives i l’Ajuntament de Borriana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.