fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Centre d’Atenci贸 Primerenca de la Vall d’Uix贸 presta servei a 40 xiquets de la comarca

El Centre d’Atenci贸 Primerenca de la Vall d’Uix贸 presta servei a 40 xiquets de la comarca

Ahir es va celebrar una sessi贸 de portes obertes per a donar a con猫ixer els serveis destinats a menors amb dificultats en el seu desenvolupament.

L’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 va celebrar ahir una sessi贸 de portes obertes en el Centre d’Atenci贸 Primerenca (CAT), un recurs dirigit a menors de 0 a 6 anys amb dificultats en el seu desenvolupament o psicomotricitat. Les instal路lacions ja presten servei a 40 nens i nenes de la comarca des d’este estiu, per貌 este mat铆 s’ha celebrat la seua obertura oficial amb la pres猫ncia de la directora territorial de Pol铆tiques Inclusives, Carmen Fenollosa, de l’alcaldessa, Tania Ba帽os, i de la regidora de Serveis, Marian Artero.

Este 茅s el primer CAT municipal que s’obre a la Plana Baixa i ha suposat una inversi贸 de 50.000 euros amb fons de l’Ajuntament per a realitzar les obres en el centre social les Llimeres. A m茅s la Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives ha aportat 290.000 euros per a fer-se c脿rrec de la compra del mobiliari i l’equipament i de la contractaci贸 del personal (cinc professionals en fisioter脿pia, logop猫dia i estimulaci贸 preco莽).

La directora territorial ha destacat que “presentem este centre quan ja est脿 obert i en funcionament i donant una resposta a les fam铆lies que necessiten una orientaci贸 i als xiquets que requerixen un suport i un treball addicional d’estimulaci贸, protecci贸 i prevenci贸”. En este sentit, ha assenyalat que 茅s fonamental “posar els esfor莽os en els primers anys de vida, sobretot de 0 a 2 anys, perqu猫 esta etapa 茅s clau per al seu desenvolupament i la seua salut”.

Tant l’alcaldessa com la regidora de l’脿rea han posat l’accent que les instal路lacions “eviten que les fam铆lies hagen de despla莽ar-se fins a Castell贸”. A m茅s han posat en valor que 茅s possible gr脿cies al model de col路laboraci贸 entre administracions “per a prestar des del p煤blic i de manera gratu茂ta este servei tan demandat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.