fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Centre de Formaci贸 d鈥橝lmassora oferir脿 Administraci贸 per primera vegada

El Centre de Formaci贸 d鈥橝lmassora oferir脿 Administraci贸 per primera vegada

La transformaci贸 de l’Escola Taller millora el posicionament a escala provincial.

El ple d’agost de l’Ajuntament d’Almassora ha reservat 6.000 euros perqu猫 el Centre de Formaci贸 (antiga Escola Taller) oferisca per primera vegada cursos d’Administraci贸 a l’alumnat local, a m茅s del d’obra. La transformaci贸 del recinte gr脿cies a les obres demandades per la ciutadania en els pressupostos participatius ha situat al d’Almassora com un dels centres formatius millor posicionats de la prov铆ncia.

Els cursos, que arrancaran el pr貌xim mes d’octubre, tenen un any de durada. En el cas d’Almassora, la pretensi贸 passa perqu猫 l’alumnat aprofite les noves instal路lacions i equipaments inform脿tics per a les classes i, posteriorment, es trasllade a altres depend猫ncies municipals per a realitzar les seues pr脿ctiques formatives. D’esta forma, els estudiants completarien tot el cicle sense necessitat de despla莽ar-se a altres localitats.

Segons la planificaci贸 del departament d’Ocupaci贸, cada curs d’Administraci贸 i Obra disposar脿 de 20 places despr茅s de la transformaci贸 d’este edifici situat en l’avinguda Jos茅 Ortiz. La conversi贸 de l’Escola Taller en Centre de Formaci贸 ha perm猫s que els pr貌xims cursos que s’impartisquen estiguen homologats per a afavorir la posterior incorporaci贸 de l’alumnat al mercat laboral amb totes les garanties.

No en va, la puntuaci贸 assolida pel projecte local ha multiplicat les possibilitats que estes instal路lacions puguen oferir a partir del pr貌xim curs mat猫ries in猫dites, al marge d’altres m茅s tradicionals com obra, i iniciar el gir en el plantejament acad猫mic. L’objectiu apunta a obrir expectatives m茅s enll脿 de les antigues especialitats per a atendre aix铆 una demanda social en constant canvi.

La reforma i ampliaci贸 del Centre de Formaci贸 continuar脿 enguany. 脡s el projecte m茅s votat dins dels pressupostos participatius de 2017 i, de moment, compta amb 60.000 euros per a l’actuaci贸 en l’altre pavell贸. Els t猫cnics municipals treballen ja en este projecte d’ampliaci贸 que permetr脿 multiplicar les possibilitats del recinte destinat a formaci贸 professional.

脡s per a莽貌 que l’equip de govern va aprofitar la modificaci贸 de cr猫dits aprovada en l’煤ltim ple municipal per a reservar una quantia que permeta fer front a la part econ貌mica que finan莽a l’Ajuntament d’este programa d’ocupaci贸 p煤blica. Els fons se sumen als 46.000 euros invertits perqu猫 set joves graduats menors de 30 anys realitzen les seues pr脿ctiques durant un any en el consistori i als 10.000 euros destinats a la contractaci贸 de 47 treballadors agr铆coles durant un mes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.