fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El centre de salut de Nules supera les 5.000 consultes en horari de vesprada

El centre de salut de Nules supera les 5.000 consultes en horari de vesprada

La Conselleria de Sanitat va ampliar el horari el passat mes de maig de 2016 Des de que la Conselleria de Sanitat ampliara el horari assistencial del Centre de Salut de Nules a la vesprada, al mes de maig de 2016, s贸n ja 5.006 consultes les que s鈥檋an registrat fins a la data, segons les dades facilitades pel Departament de Salut de la Plana.

Els ve茂ns i les ve茂nes de Nules, per primera vegada, tenen des de fa menys d鈥檜n any consulta de medicina de fam铆lia, pediatria, matrona i infermeria per les vesprades 鈥渁questa xifra significa que aquest servei era una necessitat per a la ciutadania de Nules, a m茅s ha sigut una reivindicaci贸 de molt anys i que 茅s ja una realitat i ha contribu茂t a un millor acc茅s a la sanitat p煤blica.

A la regidoria de sanitat va ser una de les prioritats quan varem entrar al govern local, des del primer moment ens varem ficar a treballar i a fer les gestions pertinents per tal d鈥檃mpliar el horari del centre de salut a la vesprada. Davant a莽貌 la resposta de la Conselleria de Sanitat va ser positiva i en pocs mesos Nules va tindre aquest servei tant demandat鈥, explica el regidor de sanitat, Antonio Romero.

No obstant, hi ha que tindre en compte que el centre de salut realitza horari d鈥檈stiu als mesos de juliol i agost en els qual no hi ha obertura per les vesprades 鈥減er la qual cosa aquestes m茅s de 5.000 consultes s贸n molt importants per al municipi de Nules鈥, matisa el regidor de sanitat.

A m茅s, en les dades del Departament de Salut de la Plana tamb茅 s鈥檈specifica que en els serveis que s鈥檋an ampliat en aquests mesos a Nules est脿 la prestaci贸 de cirurgia major ambulat貌ria i la millora de la gesti贸, formaci贸 i integraci贸 de la ciutadania amb tallers com el Taller del Pacient Actiu que es va celebrar a Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.