fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Centre Municipal de FPA de Nules inicia el nou curs escolar amb el repartiment de material did脿ctic

El Centre Municipal de FPA de Nules inicia el nou curs escolar  amb el repartiment de material did脿ctic

El Centre Municipal de Formaci贸 de Persones Adultes de Nules comen莽a el nou curs acad猫mic 2016/2017 amb les classes del Graduat en Secund脿ria.

Amb 45 alumnes matriculats, el dilluns 19 de setembre es va fer l鈥檃cte d鈥檌nauguraci贸 amb la presentaci贸 de l鈥檈quip docent que atendr脿 l鈥檃lumnat a l鈥橧ES Gilabert de Centelles.

El director del Centre, F. Xavier Mech贸, va ressaltar la import脿ncia de comptar amb el Graduat en Secund脿ria, aix铆 com de prendre consci猫ncia de la necessitat de formaci贸 cont铆nua al llarg de la vida. L鈥檈ntorn laboral est脿 canviant amb a velocitat de vertigen, amb faenes que desapareixen i d鈥檃ltres noves emmergents que reclamen formaci贸 adient. Des del Centre de FPA volem donar resopostes ajustades a aquests reptes.

El Regidor d鈥橢ducaci贸, Ramon Canut, assenyala l鈥檈sfor莽 que ha fet l鈥橝juntament en dotar el Centre de FPA de Nules d鈥檜n 鈥淏anc de Llibres鈥 per als alumnes que comencen la seua formaci贸: 鈥渓a formaci贸 d鈥檃dults, en ser una etapa no obligat貌ria de l鈥檈nsenyament, no participa de les ajudes de la Conselleria d鈥橢duaci贸 per a material escolar. Hem cregut convenient dotar tamb茅 el Centre d鈥檜n banc de llibres en el nivell de Secund脿ria, per a facilitar l鈥檃cc茅s a aquest tram a tota la poblaci贸鈥, ha manifestat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.