fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El centre social de Sant Felip d’Almassora estrenarà banys abans de final d’any

El centre social de Sant Felip d’Almassora estrenarà banys abans de final d’any

El consistori invertirà més de 13.000 euros en la renovació dels banys i creació d’un espai accessible.

Després de l’entrada en vigor de la modificació de crèdits aprovada per l’equip de govern en el ple del passat 4 d’agost, l’Ajuntament d’Almassora tindrà els fons suficients per a renovar dos dels banys del local social situat en el carrer Sant Felip. La intervenció està valorada en 13.711,72 euros i la Regidoria de Serveis Públics preveu completar-la abans de finals d’any.

Així doncs, el departament de manteniment renovarà i adaptarà un dels banys situats al costat de la cafeteria de la instal·lació perquè les mesures complisquen amb la normativa i puga ser utilitzat per persones amb mobilitat reduïda. L’altra condícia de la planta també serà renovada i tindrà conduccions, lampisteria i revestiments modernitzats.

Tal com ha explicat l’edil de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, “aprofitarem que els banys necessiten ser renovats per a adaptar-los i fer que el local s’adeqüe a la regulació legal”. Després d’esta intervenció “les dues zones de condícies del centre social comptaran amb un espai accessible i adaptat”, ha destacat Trenco.
Per al finançament del projecte, l’Ajuntament d’Almassora s’ha acollit a la línia d’ajudes llançada per la Diputació de Castelló, que ja ha confirmat la concessió de 1.528 euros. El consistori també ha recorregut a les subvencions que el govern valencià contempla per a l’adaptació de sanitaris, encara que queda pendent la confirmació per part del Consell de la quantitat definitiva que atorgue.

Cal recordar que, des de 2015, l’equip de govern ha escomés nombroses millorar en el centre social que utilitzen tant associacions locals com el mateix consistori. A més de nombroses reparacions en la façana, l’Ajuntament s’ha fet càrrec de la pintura de l’exterior de l’edifici. També ha renovat el sistema elèctric, el desguàs i l’enrajolat de la cuina i ha renovat el mobiliari i la barana del saló, a més de pintar nombroses estances i situar una boca d’incendis en el primer pis per qüestions de seguretat.

Per a assegurar la prestació del servei de bar, que va ser licitada per concurs públic, l’executiu local també va resoldre eximir el gestor del local de la taxa per l’ocupació de la via pública si instal·la una terrassa exterior i córrer amb les despeses del subministrament d’aire condicionat, aigua, neteja del saló principal i de llicència d’activitat del centre social.

Leave a Reply

Your email address will not be published.