fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El col路lectiu Castell贸LGTBI es pronuncia sobre el veto de Javier Gimeno

El col路lectiu Castell贸LGTBI es pronuncia sobre el veto de Javier Gimeno

L’agrupaci贸 ha em茅s el seg眉ent comunicat sobre el fet que Javier Gimeno haja sigut vetat per a ser membre de la Junta Directiva de la Cofraria del Lled贸.

El col路lectiu per la diversitat afectiu-sexual, Castell贸LGTBI li recorda al president de la Reial Confraria del Lled贸 i portaveu del bisbat de Castell贸-Sogorb que 茅s el mateix discriminar per la condici贸 sexual d’una persona que discriminar pel fet d’estar casat amb una persona del seu mateix sexe, i que este tipus de discriminacions l’煤nic que fomenten 茅s l’odi cap a les persones LGTBI i a莽貌 t茅 un nom LGTBIf貌bia i 茅s un delicte.

Li recordem que en este pa铆s tenim una llei des del 2005 que equipara els matrimonis de persones del mateix sexe amb els matrimonis de persones de diferent sexe i no poden ignorar esta llei i regir-se per normes internes perqu猫 estes organitzacions s贸n finan莽ades amb diners p煤blics i s’han d’adaptar a la llei.

Tamb茅 recordar-los les paraules del seu Papa Francesc on va dir que Jes煤s no abandonaria mai a un transsexual ni a un homosexual, per貌 pareix que el bisbat de Castell贸-Sogorb no nom茅s abandona als seus creients LGTBI sin贸 que els discrimina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.