fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Consell autoritza una addenda als protocols generals firmats entre el Consorci Espacial Valenci脿 i unes quantes universitats

El Consell autoritza una addenda als protocols generals firmats entre el Consorci Espacial Valenci脿 i unes quantes universitats

A trav茅s d’aquesta addenda es prorroguen els protocols inicials quatre anys m茅s.

El ple del Consell ha autoritzat una addenda als protocols generals firmats entre el Consorci Espacial Valenci脿 i unes quantes universitats. L’objectiu de l’addenda 茅s prorrogar durant quatre anys m茅s els protocols firmats entre el Consorci Espacial Valenci脿-Val Space Consortium i, respectivament, les universitats d’Alacant, Jaume I de Castell贸, Miguel Hern谩ndez d’Elx, Polit猫cnica de Cartagena i Polit猫cnica de Madrid.

Aquests protocols, entre el Consorci Espacial Valenci脿 i aquestes universitats, es van firmar l’any 2012 i tenien com a finalitat establir la cooperaci贸, entre ambd贸s institucions, en activitats relacionades amb el Laboratori Europeu d’Alta Pot猫ncia en Radiofreq眉猫ncia, pertanyent al Laboratori de l’Ag猫ncia Espacial Europea, i la seu del qual s’ubica en les instal路lacions del Consorci Espacial Valenci脿. Entre les activitats de col路laboraci贸 figuren la formaci贸 de personal, el desenvolupament tecnol貌gic i la investigaci贸 cient铆fica, a m茅s de l’intercanvi de professionals experts.

Els protocols establien una durada de quatre anys, des de la data de la firma, renovant-se per per铆odes iguals amb l’acord escrit de les parts. A trav茅s d’aquesta addenda es prorroguen, els protocols inicials, quatre anys mes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.