Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Consell col·labora amb l’Ajuntament de València en un programa d’acolliment i atenció de persones immigrants

El Consell col·labora amb l’Ajuntament de València en un programa d’acolliment i atenció de persones immigrants

Es contempla un programa d’allotjament, manutenció i suport social a persones immigrants que no tenen les necessitats bàsiques cobertes.

El Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i l’Ajuntament de València per al desenvolupament d’un programa d’acolliment i atenció a persones immigrants.

Mitjançant l’acord, el Consell aportarà 220.000 euros per a este any 2019 per a dur a terme un programa d’allotjament, manutenció i suport social a persones immigrants que no tinguen les necessitats bàsiques cobertes.

Estes prestacions es concreten, bàsicament, en allotjament, atenció social, manutenció i promoció de les capacitats d’autonomia de les persones immigrants remesos pel Servei de Primer Acolliment d’Immigrants (SPAI), a través de 68 places destinades a persones immigrants majors d’edat, de les quals 48 són d’allotjament en alberg i 20 places en habitatges semitutelades.

Així mateix, el programa inclou la recepció i admissió d’usuaris i l’atenció social consistent en el desenvolupament d’actuacions d’informació i assessorament, seguiment del pla d’intervenció individualitzat i coordinació amb el SPAI.

Esta col·laboració es realitza des de l’any 2008. El programa d’acolliment i atenció va atendre l’any passat un total de 2.882 persones immigrants, 273 d’elles dones i 2.609 homes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.