fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El consell dóna a Nules una subvenció de més de 194.000 euros per a un taller d’ocupació

El consell dóna a Nules una subvenció de més de 194.000 euros per a un taller d’ocupació

La inversió a Nules en matèria d’ocupació és enguany de més de 700.000 euros.

L’Ajuntament de Nules ha rebut la resolució del Servef per la qual li concedeix una subvenció de 194.529,60 euros per a la realització d’un projecte de taller d’ocupació a la població.

Es tracta de la creació d’una ruta turística per a reivindicar la clemenules incidint en el procés de cultiu i amb demostracions reals, per a la qual es contractarà 10 persones aturades. Així doncs, el projecte es posarà en marxa abans que finalitze l’any i tindrà una duració aproximada de 12 mesos.

Cal recordar que enguany s’han posat en marxa el projecte T’Avalem Nules, amb una aportació del Consell de 389.059,20 euros i una aportació municipal de 100.000 euros, per al qual s’han contractat vint-i-cinc persones que estan treballant en la remodelació del passeig de Mascarell; el projecte T’Avalem Plus dotat amb una subvenció del Servef de 125.513,16 euros, per al qual s’han contractat sis joves qualificats per un període d’un any i a jornada completa que es troben treballant en diferents departaments municipals; i també s’han posat en marxa altres actuacions d’ocupació com el Pla d’Ocupació Conjunt pel qual s’ha contractat un total d’11 persones per un període de tres mesos al qual l’Ajuntament de Nules ha destinat 53.825,25 euros i la Diputació Provincial de Castelló 5.944,47 euros.

“Una vegada més Nules ha sigut afavorit en les polítiques d’ocupació que està duent a terme el Consell, la qual cosa significa que la gestió que estem realitzant és la correcta. De fet, des de principi d’any el Consell ha destinat a Nules més de 700.000 euros respecte als 5.944,47 de la institució provincial. A més dels fons propis que l’Ajuntament inverteix”, comenta la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.