fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El consell d贸na a Nules una subvenci贸 de m茅s de 194.000 euros per a un taller d’ocupaci贸

El consell d贸na a Nules una subvenci贸 de m茅s de 194.000 euros per a un taller d’ocupaci贸

La inversi贸 a Nules en mat猫ria d’ocupaci贸 茅s enguany de m茅s de 700.000 euros.

L’Ajuntament de Nules ha rebut la resoluci贸 del Servef per la qual li concedeix una subvenci贸 de 194.529,60 euros per a la realitzaci贸 d’un projecte de taller d’ocupaci贸 a la poblaci贸.

Es tracta de la creaci贸 d’una ruta tur铆stica per a reivindicar la clemenules incidint en el proc茅s de cultiu i amb demostracions reals, per a la qual es contractar脿 10 persones aturades. Aix铆 doncs, el projecte es posar脿 en marxa abans que finalitze l’any i tindr脿 una duraci贸 aproximada de 12 mesos.

Cal recordar que enguany s’han posat en marxa el projecte T’Avalem Nules, amb una aportaci贸 del Consell de 389.059,20 euros i una aportaci贸 municipal de 100.000 euros, per al qual s’han contractat vint-i-cinc persones que estan treballant en la remodelaci贸 del passeig de Mascarell; el projecte T’Avalem Plus dotat amb una subvenci贸 del Servef de 125.513,16 euros, per al qual s’han contractat sis joves qualificats per un per铆ode d’un any i a jornada completa que es troben treballant en diferents departaments municipals; i tamb茅 s’han posat en marxa altres actuacions d’ocupaci贸 com el Pla d’Ocupaci贸 Conjunt pel qual s’ha contractat un total d’11 persones per un per铆ode de tres mesos al qual l’Ajuntament de Nules ha destinat 53.825,25 euros i la Diputaci贸 Provincial de Castell贸 5.944,47 euros.

“Una vegada m茅s Nules ha sigut afavorit en les pol铆tiques d’ocupaci贸 que est脿 duent a terme el Consell, la qual cosa significa que la gesti贸 que estem realitzant 茅s la correcta. De fet, des de principi d’any el Consell ha destinat a Nules m茅s de 700.000 euros respecte als 5.944,47 de la instituci贸 provincial. A m茅s dels fons propis que l’Ajuntament inverteix”, comenta la regidora de Pol铆tiques d’Ocupaci贸, Rosa Ventura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.