fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Consell Escolar d’Alumnes del CEIP Santa Águeda de Benicàssim es reuneix amb l’alcaldessa per millorar el centre

El Consell Escolar d’Alumnes del CEIP Santa Águeda de Benicàssim es reuneix amb l’alcaldessa per millorar el centre

Els alumnes van demanar per escrit en una carta que l’alcaldessa els visités per ensenyar-li alguns desperfectes que cal solucionar. La primera edil es compromet a aconseguir que el pròxim curs està solucionat.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès, acompanyada del regidor d’educació, Javier Alonso, han participat este matí en una trobada amb els membres del Consell d’alumnes del col·legi Santa Águeda. En un exercici de participació i ciutadania, els nois i noies de tots els cursos de primària, han traslladat a l’alcaldessa la seua preocupació per alguns desperfectes i necessitats del col·legi.

Els alumnes van remetre una carta a l’alcaldessa explicant-li que amb l’ús, algunes dependències del col·legi necessitaven arreglar-se i que la convidaven a anar a revisar-les amb ells i poder així explicar-li com millorar l’estat del centre.
Avui, a la biblioteca del col·legi, el Consell d’alumnes li ha agraït la seua visita i li ha reiterat la petició dels arranjaments com a reposició d’algunes rajoles, col·locació de xarxes en les porteries, reparació dels lavabos del menjador del centre, entre altres reparacions.

Marquès els ha explicat que algunes de les peticions que realitzaven els alumnes corresponien a l’ajuntament i unes altres, de major envergadura a la conselleria. Així, l’alcaldessa s’ha compromès a escometre la reparació de totes les que depenen del consistori durant els mesos d’estiu, per no entorpir el funcionament de les classes i, a més, s’ha compromès també a transmetre-li a la conselleria la necessitat que assumesquen les que són de la seua competència. “Els nostres nens i nenes mereixen la millor de les atencions. Ells posen tot el seu esforç per estudiar i créixer i la nostra responsabilitat és facilitar-los les millors eines i comoditats perquè puguen triomfar en la seua etapa educativa”, ha dit Susana Marquès, “a més és important que també en l’etapa escolar s’aprenga ciutadania, és a dir a defensar els seus drets i participar en la societat, com estos nens i nenes han pogut fer avui amb mi reclamant millores per al seu centre de les quals es beneficiessen tots els seus companys. Els col·legis han de servir per a formar als més petits com a persones en tots els àmbits de la vida i també en el que a la gestió municipal es refereix”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.