fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Consell Presbiteral analitza la resposta eclesial a la societat actual

El Consell Presbiteral analitza la resposta eclesial a la societat actual

El Consell Presbiteral ha seguit el seu treball de reflexi贸 sobre la resposta de l’Esgl茅sia davant l’actual context sociocultural.

Aquest 茅s un dels punts essencials del Pla de Pastoral 2016-2020 de la Confer猫ncia Episcopal que es va aprovar en la Plen脿ria de novembre passat, i est脿 en coher猫ncia amb els objectius del Pla Dioces脿. Els preveres han treballat aquesta q眉esti贸 per arxiprestats聽i ara aquest 貌rgan consultor del Bisbe ho analitza per a arribar a accions concretes.

Al costat d’una an脿lisi que no 貌bvia dificultats com la poca valoraci贸 social de la religi贸, l’exaltaci贸 del benestar material, el predomini de la cultura secularista o la pr貌pia responsabilitat dels cristians, s’anteposa una “mirada compassiva al nostre m贸n” reafirmant que hi ha raons per a l’esperan莽a i la fidelitat a la missi贸 rebuda del Senyor.

El Consell Presbiteral tamb茅 ha analitzat la pr脿ctica del sagrament de la Reconciliaci贸, com un de les experi猫ncies fonamentals del Jubileu de la Miseric貌rdia, i els esborranys dels estatuts marcs dels Consells Parroquials de Pastoral i d’Assumptes Econ貌mics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.