fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Consell Social de l’UJI convoca els premis a l’Excel路l猫ncia Docent Universit脿ria, a la Iniciativa Emprenedora Estudiantil i a la Investigaci贸

El Consell Social de l’UJI convoca els premis a l’Excel路l猫ncia Docent Universit脿ria, a la Iniciativa Emprenedora Estudiantil i a la Investigaci贸

El Consell Social de la Universitat Jaume I ha convocat la XXIV edici贸 del Premi a la Investigaci贸, la XV edici贸 del Premi a la Iniciativa Emprenedora Estudiantil i la XIV edici贸 del Premi a l’Excel路l猫ncia Docent Universit脿ria amb l’objectiu de fomentar la qualitat de l’ensenyament universitari, premiar la iniciativa empresarial i l’esperit emprenedor de l’estudiantat i recon猫ixer la recerca universit脿ria.

XXIV聽Premi聽a la Investigaci贸
El XXIV Premi聽a la Investigaci贸 est脿 plantejat amb l’objectiu d’estimular l’activitat del personal investigador de la Universitat Jaume I i evidenciar la import脿ncia de fer arribar els avan莽os cient铆fics a la societat. En aquesta edici贸, com a novetat, s’estableixen dues modalitats: d’una banda, la modalitat d’Investigaci贸 B脿sica reconeix el treball del personal investigador i dels grups d’investigaci贸 que es distingeixen per dur a terme una investigaci贸 de qualitat. D’altra banda, la modalitat d’Innovaci贸 i Transfer猫ncia del Coneixement聽reconeixer脿聽el treball realitzat pel personal investigador i els grups d’investigaci贸 distingit especialment per la innovaci贸 en els sectors econ貌mics de l’entorn i per la transfer猫ncia de coneixement a la societat a fi de contribuir al seu progr茅s i benestar.

Aquest guard贸 t茅 una dotaci贸 de 6.000 euros per a cadascuna de les modalitats i un diploma de reconeixement. Els grups de recerca de la Universitat Jaume I que tinguen una traject貌ria investigadora de m茅s de vuit anys poden presentar la seua candidatura a una de les modalitats. A m茅s, tamb茅 podr脿 optar al聽premi聽el personal investigador que tinga una traject貌ria de recerca posterior al doctorat d’almenys dotze anys en l’UJI i una relaci贸 estable amb l’organisme. En cas que s’opte per presentar una candidatura individual, la sol路licitud ha d’estar avalada per un departament, institut o per, almenys, 10 professors i professores de la universitat.

El jurat valorar脿, entre altres m猫rits, les publicacions cient铆fiques, els resultats de l’avaluaci贸 de l’activitat investigadora, els recursos captats en programes d’investigaci贸 competitius, la internacionalitzaci贸 de la investigaci贸, la formaci贸 de personal investigador i l’impacte cient铆fic i repercussi贸 social de la investigaci贸. En el cas de la modalitat d’Innovaci贸 i Transfer猫ncia del Coneixement, tamb茅 es valorar脿 els recursos captats en contractes i convenis en programes de聽 transfer猫ncia, les patents o propietat intel路lectual llicenciades i les activitats de divulgaci贸 cient铆fica i ci猫ncia ciutadana, entre d’altres.

XV聽Premi聽a la Iniciativa Emprenedora Estudiantil
Amb l’objectiu de fomentar la iniciativa empresarial i l’esperit emprenedor de l’estudiantat i dels titulats i titulades recents de l’UJI, el聽Consell聽Social聽ha convocat una nova edici贸 del聽Premi聽a la Iniciativa Emprenedora Estudiantil. Dotat amb 6.000 euros i un diploma acreditatiu, est脿 dirigit a aquell alumnat que estiga matriculat a l’UJI o haja finalitzat en els 煤ltims cinc anys acad猫mics els estudis de llicenciatura, grau, m脿ster oficial o doctorat i que haja materialitzat un projecte de car脿cter empresarial. L’alumnat ha de tenir una participaci贸 m铆nima del 10% del capital聽social聽de l’empresa o ser empresari aut貌nom que complisca els requisits.

Es valorar脿 positivament el car脿cter innovador, la diferenciaci贸 i l’originalitat del projecte. Tamb茅 es tindr脿 en compte el grau d’execuci贸 real del projecte de car脿cter empresarial i el potencial de creixement, aix铆 com la viabilitat t猫cnica, comercial i economicofinancera; els beneficis聽socials聽i mediambientals; el nivell d’implicaci贸 real dels emprenedors i emprenedores, i el perfil de l’equip emprenedor i el car脿cter multidisciplinari.

XIV聽Premi聽a l’Excel路l猫ncia Docent Universit脿ria
El XIV Premi聽a l’Excel路l猫ncia Docent est脿 plantejat per a fomentar la qualitat de l’ensenyament a la Universitat Jaume I. Es tracta d’un reconeixement dirigit a tot el professorat universitari que tinga una antiguitat d’almenys cinc cursos d’activitat docent i una relaci贸 estable amb l’UJI (funcionarial o laboral).

Tot el professorat que complisca els requisits optar脿 al聽Premi聽a l’Excel路l猫ncia Docent Universit脿ria sense necessitat de presentar cap candidatura. El professorat聽premiat聽ser脿 aquell que aconseguisca la puntuaci贸 m茅s alta en el curs 2021-2022 en el model Docentia en cadascun dels centres i que complisca els requisits establerts en les bases.

En aquesta edici贸, hi haur脿 un total de quatre聽premis聽corresponents al curs acad猫mic 2021-2022, un per cada centre: Escola Superior de Tecnologia i Ci猫ncies Experimentals, Facultat de Ci猫ncies de la Salut, Facultat de Ci猫ncies Jur铆diques i Econ貌miques i Facultat de Ci猫ncies Humanes i聽Socials. Cadascun d’aquests quatre聽premis聽est脿 dotat amb 2.000 euros i un diploma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.