fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Conseller de Comer莽, Rafael Climent, visita el renovat Mercat Municipal de Borriana

El Conseller de Comer莽, Rafael Climent, visita el renovat Mercat Municipal de Borriana

Al costat del m脿xim representant auton貌mic d’Economia i Comer莽, Rafael Climent, tamb茅 han volgut comprovar la renovaci贸 de la instal路laci贸 municipal els i les regidores, a m茅s del Director Territorial de Comer莽. Jose Vicente Andr茅s i la Directora General de Pol铆tiques Inclusives, Inma Carda

Dilluns passat dia 3 de setembre el Mercat Municipal de Borriana tornava a obrir les seues portes despr茅s de les obres d’adequaci贸, reparaci贸 i substituci贸 de la coberta de l’edifici, despr茅s que en els 15 煤ltims anys no s’haguera actuat tal com recomanava fins i tot la Uni贸 Europea respecte a la pres猫ncia d’amiant en les plaques d’uralita del sostre. Per aix貌, aquest mat铆 una nodrida representaci贸 municipal encap莽alada per l’alcaldessa, Maria Josep Safont i la regidora de Comer莽, Maria Romero, han visitat la reoberta instal路laci贸 municipal al costat del Conseller d’Economia, Comer莽 i Sectors Productius, Rafael Climent, a m茅s del Director Territorial, Jos茅 Vicente Andr茅s i la Directora General de Pol铆tiques Inclusives, la borrianenca, Inma Carda.

El Conseller ha pogut realitzar una completa visita al Mercat Municipal acompanyat tamb茅 per diversos encarregats de la direcci贸 d’obra i dels treballs que en els dos 煤ltims mesos s’han dut a terme, amb especial atenci贸 a la total substituci贸 de la coberta de l’edifici, de la qual van ser extretes desenes de plaques d’uralita que podien ser fins i tot perilloses per a la salut per la pres猫ncia d’amiant en la seua composici贸.

Tal com explicava la mateixa regidora Maria Romero, “hem volgut comprovar com el Mercat Municipal ja est脿 funcionant amb total normalitat malgrat les insinuacions i informacions per part de l’oposici贸 municipal sobre els temps d’execuci贸 de les obres, que s’han complit escrupolosament i que avui podem veure que han aconseguit renovar bona part de la instal路laci贸 dins del termini i en la forma escaient”. Aix铆, el Conseller de Comer莽 ha pogut con猫ixer cada rac贸 de la renovada instal路laci贸, i fins i tot ha rebut per part dels comerciants del Mercat uns coents que ha pogut degustar mentre realitzaven la visita.

Tal com la mateixa Conselleria ha expressat despr茅s de la realitzaci贸 de la visita, el Mercat de Borriana “茅s exemple d’adaptaci贸 a les noves demandes dels consumidors, no solament 茅s un referent comercial, sin贸 tamb茅, amb la remodelaci贸, ser脿 un lloc de conviv猫ncia i trobada social per a tots els i les borrianenques”. I 茅s que eixe 茅s el nou concepte que es pret茅n donar al Mercat com ha explicat tant l’alcaldessa com la mateixa Romero, “ja que a m茅s de mantenir les tradicionals parades de productes b脿sics, tamb茅 apostem per nous conceptes de comer莽, unint gastronomia i la remodelaci贸 de la instal路laci贸 i dotant-la de noves millores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.