Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Conseller de Comerç, Rafael Climent, visita el renovat Mercat Municipal de Borriana

El Conseller de Comerç, Rafael Climent, visita el renovat Mercat Municipal de Borriana

Al costat del màxim representant autonòmic d’Economia i Comerç, Rafael Climent, també han volgut comprovar la renovació de la instal·lació municipal els i les regidores, a més del Director Territorial de Comerç. Jose Vicente Andrés i la Directora General de Polítiques Inclusives, Inma Carda

Dilluns passat dia 3 de setembre el Mercat Municipal de Borriana tornava a obrir les seues portes després de les obres d’adequació, reparació i substitució de la coberta de l’edifici, després que en els 15 últims anys no s’haguera actuat tal com recomanava fins i tot la Unió Europea respecte a la presència d’amiant en les plaques d’uralita del sostre. Per això, aquest matí una nodrida representació municipal encapçalada per l’alcaldessa, Maria Josep Safont i la regidora de Comerç, Maria Romero, han visitat la reoberta instal·lació municipal al costat del Conseller d’Economia, Comerç i Sectors Productius, Rafael Climent, a més del Director Territorial, José Vicente Andrés i la Directora General de Polítiques Inclusives, la borrianenca, Inma Carda.

El Conseller ha pogut realitzar una completa visita al Mercat Municipal acompanyat també per diversos encarregats de la direcció d’obra i dels treballs que en els dos últims mesos s’han dut a terme, amb especial atenció a la total substitució de la coberta de l’edifici, de la qual van ser extretes desenes de plaques d’uralita que podien ser fins i tot perilloses per a la salut per la presència d’amiant en la seua composició.

Tal com explicava la mateixa regidora Maria Romero, “hem volgut comprovar com el Mercat Municipal ja està funcionant amb total normalitat malgrat les insinuacions i informacions per part de l’oposició municipal sobre els temps d’execució de les obres, que s’han complit escrupolosament i que avui podem veure que han aconseguit renovar bona part de la instal·lació dins del termini i en la forma escaient”. Així, el Conseller de Comerç ha pogut conèixer cada racó de la renovada instal·lació, i fins i tot ha rebut per part dels comerciants del Mercat uns coents que ha pogut degustar mentre realitzaven la visita.

Tal com la mateixa Conselleria ha expressat després de la realització de la visita, el Mercat de Borriana “és exemple d’adaptació a les noves demandes dels consumidors, no solament és un referent comercial, sinó també, amb la remodelació, serà un lloc de convivència i trobada social per a tots els i les borrianenques”. I és que eixe és el nou concepte que es pretén donar al Mercat com ha explicat tant l’alcaldessa com la mateixa Romero, “ja que a més de mantenir les tradicionals parades de productes bàsics, també apostem per nous conceptes de comerç, unint gastronomia i la remodelació de la instal·lació i dotant-la de noves millores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.