fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Conservatori de M煤sica de Sagunt realitza el seu concert de cloenda de curs amb l’Orquestra, la Big band i la Banda

El Conservatori de M煤sica de Sagunt realitza el seu concert de cloenda de curs amb l’Orquestra, la Big band i la Banda

Divendres que ve, 18 de juny, als 19.30 hores en la Pla莽a Major de Sagunt, tindr脿 lloc el concert de cloenda del curs 2020/2021.

Any rere any, el Conservatori Professional de M煤sica 鈥淛oaqu铆n Rodrigo鈥 celebra el concert de clausura del curs acad猫mic. En esta ocasi贸, el concert tindr脿 lloc divendres que ve, 18 de juny, a les 19.30 hores en la Pla莽a Major de Sagunt.

Es tracta d’una activitat en la qual l’alumnat pot demostrar tots els coneixements i les destreses adquirides durant el curs, a m茅s de la capacitat interpretativa de la m煤sica. Amb tres agrupacions diferents, l’Orquestra, la Big band i la Banda; proporcionaran al p煤blic un programa tan variat que va des de la m煤sica m茅s cl脿ssica, passant pel jazz, fins a composicions contempor脿nies.

En concret, l’Orquestra interpretar脿: Danzas y Aires Antiguos, suite 1, de Ottorino Respighi, Concierto para oboe y viol铆n, en Do menor, de J. S. Bach; Lion City de Soon, de Hee Newbold; The Idylls of Pegasus, de Richar Meyer. La direcci贸 estar脿 a c脿rrec de Francisco Hern谩ndes Forriol i M陋 Jos茅 Canet Benavent.

El programa continua amb la Big band, sota la batuta de Francisco L. Garfella Ayete, la cual interpretar谩: Hay Burner, de Sammy Nestico; 鈥楻ound Midnight, de Cootie Williams & Thelomious Monk; Street life, de Will Jennings & Joe Sample; Fun Time, de Sammy Nestico; y Work in Progress, de Gordon Goodwin.

Per a acabar, la banda del conservatori, sota la direcci贸 de M贸nica Navarro Redondo, J. Ignacio Ruiz Linares i Rafael Dom茅nech P茅rez, tocar脿 les seg眉ents peces: Fandango Fantasy, de Hans Van Der Heide; Gallop (IV mov. de la 1潞 suite), de Alfred Reed; Elisabeth (Musical), amb arranjaments de Johan de Meij; i Arican Symphony, amb arranjaments de Naohiro Iwai.

El regidor d’Educaci贸, Jos茅 Manuel Tarazona, ha destacat que: 芦Ha sigut un curs dur i complicat per als alumnes de m煤sica, professorat, equip directiu, fam铆lies i tamb茅 personal del departament d’Educaci贸. Per ells volem fer aquest concert i que siga molt especial en un lloc 煤nic que enriqueix el nostre projecte de Ciutat Educadora, en aquest cas, amb la m煤sica. Esperem que el p煤blic assistent gaudisca del concert禄.
Aix铆 mateix, tamb茅 es far脿 lliurament dels diplomes a l’alumnat que hagen finalitzat els estudis professionals de m煤sica tant del 2019/2020, que malgrat que la pand猫mia no va poder fer-se l’acte de lliurament, com els que han finalitzat els seus estudis en el 2020/2021.
Durant el concert, es contemplaran per part de l’organitzaci贸 els protocols de mesures sanit脿ries i de prevenci贸 enfront de la pand猫mia, que seran, aix铆 mateix, d’obligat compliment per al p煤blic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.