fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Conservatori de Música de Sagunt realitza el seu concert de cloenda de curs amb l’Orquestra, la Big band i la Banda

El Conservatori de Música de Sagunt realitza el seu concert de cloenda de curs amb l’Orquestra, la Big band i la Banda

Divendres que ve, 18 de juny, als 19.30 hores en la Plaça Major de Sagunt, tindrà lloc el concert de cloenda del curs 2020/2021.

Any rere any, el Conservatori Professional de Música “Joaquín Rodrigo” celebra el concert de clausura del curs acadèmic. En esta ocasió, el concert tindrà lloc divendres que ve, 18 de juny, a les 19.30 hores en la Plaça Major de Sagunt.

Es tracta d’una activitat en la qual l’alumnat pot demostrar tots els coneixements i les destreses adquirides durant el curs, a més de la capacitat interpretativa de la música. Amb tres agrupacions diferents, l’Orquestra, la Big band i la Banda; proporcionaran al públic un programa tan variat que va des de la música més clàssica, passant pel jazz, fins a composicions contemporànies.

En concret, l’Orquestra interpretarà: Danzas y Aires Antiguos, suite 1, de Ottorino Respighi, Concierto para oboe y violín, en Do menor, de J. S. Bach; Lion City de Soon, de Hee Newbold; The Idylls of Pegasus, de Richar Meyer. La direcció estarà a càrrec de Francisco Hernándes Forriol i Mª José Canet Benavent.

El programa continua amb la Big band, sota la batuta de Francisco L. Garfella Ayete, la cual interpretará: Hay Burner, de Sammy Nestico; ‘Round Midnight, de Cootie Williams & Thelomious Monk; Street life, de Will Jennings & Joe Sample; Fun Time, de Sammy Nestico; y Work in Progress, de Gordon Goodwin.

Per a acabar, la banda del conservatori, sota la direcció de Mónica Navarro Redondo, J. Ignacio Ruiz Linares i Rafael Doménech Pérez, tocarà les següents peces: Fandango Fantasy, de Hans Van Der Heide; Gallop (IV mov. de la 1º suite), de Alfred Reed; Elisabeth (Musical), amb arranjaments de Johan de Meij; i Arican Symphony, amb arranjaments de Naohiro Iwai.

El regidor d’Educació, José Manuel Tarazona, ha destacat que: «Ha sigut un curs dur i complicat per als alumnes de música, professorat, equip directiu, famílies i també personal del departament d’Educació. Per ells volem fer aquest concert i que siga molt especial en un lloc únic que enriqueix el nostre projecte de Ciutat Educadora, en aquest cas, amb la música. Esperem que el públic assistent gaudisca del concert».
Així mateix, també es farà lliurament dels diplomes a l’alumnat que hagen finalitzat els estudis professionals de música tant del 2019/2020, que malgrat que la pandèmia no va poder fer-se l’acte de lliurament, com els que han finalitzat els seus estudis en el 2020/2021.
Durant el concert, es contemplaran per part de l’organització els protocols de mesures sanitàries i de prevenció enfront de la pandèmia, que seran, així mateix, d’obligat compliment per al públic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.