fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El consistori contractar脿 103 treballadors agraris a Nules

El consistori contractar脿 103 treballadors agraris a Nules

Nules ha aconseguit una subvenci贸 de m茅s de 164.000 euros.

L’Ajuntament de Nules contractar脿 un total de 103 treballadors del r猫gim agrari que desenvoluparan tasques de manteniment i neteja de barrancs i s茅quies, i tractaments contra la mosca del Mediterrani, principalment, al llarg dels mesos de juliol, agost, setembre i octubre.

Per a dur a terme estes actuacions el consistori ha rebut una subvenci贸 de 164.377,71 euros gr脿cies al conveni Inem/Ajuntament de Nules que va destinada a la contractaci贸 de treballadors agraris aturats. Sobre aix貌, la regidora de Pol铆tiques d’Ocupaci贸, Rosa Ventura, comenta que “l’Ajuntament ha posat en marxa este programa que t茅 com a objectiu donar una activitat laboral als treballadors agr铆coles, per la qual cosa els candidats han d’estar afiliats al r猫gim especial agrari de la Seguretat Social i han de tindre cotitzat almenys tres mesos des de juliol del 2016 fins a juliol del 2017. Per tant, els interessats a formar part d’este programa poden informar-se’n a l’oficina del SERVEF de la Vall d’Uix贸 fins al 30 de juny”.

El Servef 茅s l’entitat que realitza la preselecci贸 dels candidats entre els aturats demandants d’ocupaci贸. A m茅s d’estar afiliat a este r猫gim, tots els que tinguen el carnet de fitosanitari han de comunicar-ho i acreditar-ho al centre del Servef.

Aix铆, el departament d’Urbanisme ha realitzat mem貌ries t猫cniques enfocades a la realitzaci贸 de diferents actuacions per a la millora del terme municipal. Entre els treballs que faran es troba la neteja dels barrancs del Torrent i del Randero; la neteja i conservaci贸 del Parc Natural Municipal l’Estany; o la neteja del canal de la Gola des del cam铆 de la Mar fins a la seua desembocadura.

“Esta iniciativa 茅s una prova m茅s de la feina que estem realitzant perqu猫 Nules tinga totes les ajudes possibles perqu猫 es puguen beneficiar els ve茂ns i les ve茂nes que m茅s ho necessiten”, conclou la regidora de Pol铆tiques d’Ocupaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.