Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El consistori contractarà 103 treballadors agraris a Nules

El consistori contractarà 103 treballadors agraris a Nules

Nules ha aconseguit una subvenció de més de 164.000 euros.

L’Ajuntament de Nules contractarà un total de 103 treballadors del règim agrari que desenvoluparan tasques de manteniment i neteja de barrancs i séquies, i tractaments contra la mosca del Mediterrani, principalment, al llarg dels mesos de juliol, agost, setembre i octubre.

Per a dur a terme estes actuacions el consistori ha rebut una subvenció de 164.377,71 euros gràcies al conveni Inem/Ajuntament de Nules que va destinada a la contractació de treballadors agraris aturats. Sobre això, la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, comenta que “l’Ajuntament ha posat en marxa este programa que té com a objectiu donar una activitat laboral als treballadors agrícoles, per la qual cosa els candidats han d’estar afiliats al règim especial agrari de la Seguretat Social i han de tindre cotitzat almenys tres mesos des de juliol del 2016 fins a juliol del 2017. Per tant, els interessats a formar part d’este programa poden informar-se’n a l’oficina del SERVEF de la Vall d’Uixó fins al 30 de juny”.

El Servef és l’entitat que realitza la preselecció dels candidats entre els aturats demandants d’ocupació. A més d’estar afiliat a este règim, tots els que tinguen el carnet de fitosanitari han de comunicar-ho i acreditar-ho al centre del Servef.

Així, el departament d’Urbanisme ha realitzat memòries tècniques enfocades a la realització de diferents actuacions per a la millora del terme municipal. Entre els treballs que faran es troba la neteja dels barrancs del Torrent i del Randero; la neteja i conservació del Parc Natural Municipal l’Estany; o la neteja del canal de la Gola des del camí de la Mar fins a la seua desembocadura.

“Esta iniciativa és una prova més de la feina que estem realitzant perquè Nules tinga totes les ajudes possibles perquè es puguen beneficiar els veïns i les veïnes que més ho necessiten”, conclou la regidora de Polítiques d’Ocupació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.