fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Consorci Provincial de Bombers renova cinc dels seus vehicles per a millorar la seguretat en la prov铆ncia

El Consorci Provincial de Bombers renova cinc dels seus vehicles per a millorar la seguretat en la prov铆ncia

Amb una inversi贸 de 165.000 euros, continua amb la renovaci贸 de la flota amb els millors mitjans per a una millor resposta.

El diputat provincial de Bombers, Luis Rubio, ha anunciat la recent incorporaci贸 de cinc nous vehicles a la flota del Consorci Provincial de Bombers per a millorar la seguretat i l’atenci贸 a les emerg猫ncies en els municipis de la prov铆ncia. Amb una inversi贸 de 165.000 euros, el Consorci continua aix铆 amb la seua permanent renovaci贸 de vehicles per a comptar amb els millors mitjans i m茅s adequats a cada circumst脿ncia per a prestar el millor servei.

“L’objectiu prioritari d’este tipus d’inversions 茅s modernitzar la flota de tot tipus de vehicles que t茅 el Consorci”, ha assenyalat el diputat, qui ha puntualitzat a m茅s que “fa molt poc temps presentem un bra莽 articulat en el parc de Nules que at茅n a una poblaci贸 molt important de la prov铆ncia de Castell贸 i, en este moment, s’han substitu茂t tots els vehicles de tots els sergents de torn, dos capatassos coordinadors que suposa una inversi贸 d’entorn de 165.000 euros”.

Quant a la incorporaci贸 de m茅s mitjans este mateix any, el diputat ha anunciat que “est脿 previst incorporar tres vehicles m茅s de tipus pic up per als tres parcs de bombers principals i tamb茅 dos vehicles de salvament. Amb a莽貌, vam seguir treballant en l’objectiu de modernitzar, tenir els millors vehicles i m茅s adequats per a seguir prestant un servei p煤blic de qualitat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.