fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El curs 2022-2023 comen莽a a l’Escola Infantil de Morella

El curs 2022-2023 comen莽a a l’Escola Infantil de Morella

L’alumnat ha entrat al centre de manera escalonada des del dilluns i avui s’han completat les classes.

Amb l’arribada del mes de setembre, finalitzen les vacances i comencen els cursos escolars als centres educatius. D’aquesta manera, l’Escola Infantil de Morella va iniciar el curs 2022-2023 el dilluns i l’alumnat ha entrat de manera escalonada fins avui que s’han completat les classes. Cal explicar que, aquest any, a causa que els i les alumnes a partir de dos anys ja van al CEIP Mare de D茅u de Vallivana, l’Escola Infantil compta amb dos cursos. Una des de sis mesos fins a un any i l’altra d’un a dos anys, de manera que la primera compta amb dos alumnes i la segona amb 16 en dues classes de vuit. A m茅s, el centre ha incorporat algunes novetats per al present curs amb noves instal路lacions de menjador, aix铆 com ha canviat el proc茅s d’adaptaci贸 de l’alumnat. Aix铆, els primers dies, una persona familiar podia entrar a les aules i estar amb l’alumne o alumna.

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, i la regidora d’Educaci贸, Ana Adell, han visitat avui les instal路lacions de l’Escola Infantil. Aix铆, han destacat que “durant les 煤ltimes setmanes s’ha treballat en la millora de les instal路lacions per albergar el servei de menjador i adaptar les aules a les necessitats del nou alumnat des de sis mesos a un any”. A m茅s, Ana ha explicat que “l’Escola Infantil 茅s un servei molt important per a la conciliaci贸 i est脿 molt demandat per les fam铆lies” i ha recordat que “es tracta d’un servei gratu茂t on cada alumne o alumna paga 50 euros per a sufragar les despeses de material escolar de tot l’any”. Finalment, la directora de l’Escola Infantil de Morella, Sandra Blasco, ha comentat que “el curs ha comen莽at molt b茅 i l’alumnat s’adapta a poc a poc amb estos primers dies quan els familiars han pogut estar amb les xiquetes i xiquets algunes hores”.

A m茅s de l’Escola Infantil, el CEIP Mare de D茅u de Vallivana i l’IES Els Ports tamb茅 comencen les classes durant el mes de setembre. Aix铆, l’alumnat de prim脿ria i secund脿ria de Morella recuperar脿 l’activitat escolar el pr貌xim dilluns, 12 de setembre.
Finalment, des de l’ajuntament de Morella es presten altres serveis per a facilitar la conciliaci贸 familiar amb l’alumnat de prim脿ria. Amb la col路laboraci贸 del CEIP Mare de D茅u de Vallivana, es completen les classes del centre amb l’escola matinera, l’escola vespertina i l’escola recreativa, les quals ofereixen altres activitats complement脿ries.

Leave a Reply

Your email address will not be published.