fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El departament d鈥橝tenci贸 a la Ciutadania, Proximitat i Consum de Vila-real at茅n a 38.513 persones en 2016

El departament d鈥橝tenci贸 a la Ciutadania, Proximitat i Consum de Vila-real at茅n a 38.513 persones en 2016

El regidor de Proximitat, Diego Vila, afirma que en el que va del 2017 ja se superen les xifres del mateix per铆ode de l鈥檃ny anterior i anuncia que es treballa ja en la plica per a la reforma de la planta baixa del Gran Casino per traslladar l鈥櫭爎ea.

El departament d’Atenci贸 a la Ciutadania, Proximitat i Consum, que aglutina les 脿rees d’Atenci贸 i Tr脿mits, l’Oficina Municipal d’Informaci贸 al Consumidor (OMIC) i Proximitat, ha at猫s durant tot el 2016 a 38.513 persones. El regidor de Proximitat, Diego Vila, ha fet balan莽 del servei, qualificant “d’essencial” la funci贸 que este departament realitza.

“Els t猫cnics de l’脿rea s’encarreguen d’oferir una atenci贸 personalitzada sobre diferents mat猫ries com a tr脿mits i procediments administratius, expedients d’activitats, padr贸 municipal, taxes i impostos i registre”, explica i afegeix que “el seu treball ajuda a alliberar diferents departaments municipals i ajuda a agilitar tot tipus de tr脿mits com a canvis de domicili, empadronaments o autoliquidacions”.

Entre gener i juliol d’este any, el departament ha at猫s ja 24.865 persones, “2.691 m茅s que en el mateix per铆ode del 2016”, assenyala Vila, qui destaca que els serveis m茅s demandats s贸n el de registre, amb 12.882 sol路licituds en 2017; el de padr贸, amb 7.665, i el d’informaci贸 general, amb 1.290 fins al moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.