fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El dron del Consell Agrari de Sagunt reforça les labors de vigilància rural en campanya de recollida

El dron del Consell Agrari de Sagunt reforça les labors de vigilància rural en campanya de recollida

Amb motiu de la recollida de fruits com la taronja o l’alvocat, la vigilància dels camps s’ha incrementat com a mesura dissuasiva davant els robatoris en els camps.

El dron del Consell Agrari continua amb les labors de vigilància rural. Els i les agents rurals formats per a pilotar este dron de dotació, recentment estrenat fa unes setmanes, han incrementat la vigilància amb motiu de la campanya de recollida de fruits i com a mesura dissuasiva davant els possibles robatoris en els camps.

La presidenta del Consell Agrari, Ana María Quesada, ha destacat que el desig del Consell Agrari és «estar al costat dels agricultors i agricultores i aconseguir que les seues collites siguen recollides per qui corresponga». Per este motiu, «en estes campanyes es reforça la vigilància en terra amb el nou integrant de la Guàrdia Rural que permet abastar molt més terreny», i és que en estos moments està activa la campanya de recollida de taronja i d’alvocat, tots dos «de molt bona qualitat per les característiques de la nostra terra», ha afirmat Quesada.

Finalment, la presidenta ha recordat que la Guàrdia Rural «és ací, continua vigilant com sempre, vetlant pels nostres camps».

Leave a Reply

Your email address will not be published.