fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El General de Castell贸 acull la reuni贸 anual de la Societat Valenciana de Malalties Infeccioses

El General de Castell贸 acull la reuni贸 anual de la Societat Valenciana de Malalties Infeccioses

Els especialistes han actualitzat els seus coneixements en patologies com les hepatitis, la SIDA o les malalties emergents.

L’Hospital General Universitari de Castell贸 (HGUCS) ha acollit aquest mat铆 la XI Reuni贸 de la Societat de Malalties Infeccioses de la Comunitat Valenciana (SEICV), en la qual s’han exposat els avan莽os en les malalties infeccioses m茅s comunes i en les emergents.

La trobada, organitzat per la unitat de malalties Infeccioses del centre sanitari, encap莽alada per l’especialista Jorge Va usar, ha sigut inaugurat pel gerent del Departament de Salut de Castell贸, Miguel Alcalde, i la directora m猫dic del HGUCS, M陋 Jes煤s Juan.

Al llarg del mat铆 s’han posat de rellev脿ncia les 煤ltimes novetats en patologies com les hepatitis v铆riques, sobretot en el relacionat amb la seua coinfecci贸 amb el VIH o el VHC, per al que s’ha comptat amb la pres猫ncia dels especialistes Carlos M铆nguez i Enrique Ortega.

A m茅s, els assistents s’han endinsat en la utilitzaci贸 dels Programes d’Optimitzaci贸 d’脷s de Antimicrobians (PROA) en la pr脿ctica cl铆nica di脿ria, la introducci贸 de la qual va suposar un dels majors avan莽os de la medicina, tant pels seus efectes directes, la curaci贸 d’infeccions, com a indirectes.

Els serveis de malalties infeccioses s贸n tamb茅 els responsables en els centres del control de les derivades de nous virus, per a l’es ha comptat amb els especialistes Diego Torr煤s, Magdalena Garc铆a i Mar Llac.

A causa que era una reuni贸 de la Societat de Malalties Infeccioses de la Comunitat Valenciana, els seus integrants han tractat temes relacionats amb l’especialitat, principalment en especialitzaci贸 i doc猫ncia sobre la mat猫ria, al mateix temps que s’ha celebrat l’assemblea anual.

Leave a Reply

Your email address will not be published.