fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Govern Provincial obri noves oportunitats tur铆stiques al mercat internacional

El Govern Provincial obri noves oportunitats tur铆stiques al mercat internacional

La Diputaci贸 lidera la promoci贸 tur铆stica provincial i participar脿 en un total de 33 cert脿mens nacionals i internacionals en 2016.

El Govern Provincial de Castell贸 obrir脿 noves oportunitats al sector tur铆stic en el mercat internacional a trav茅s de la seua participaci贸 aquest cap de setmana en dues fires especialitzades que tenen lloc en mercats clau per al turisme de Castell贸: Mahana Tolosa de Llenguadoc a Fran莽a i el Sal贸 d贸nes Vacances a Brussel路les. La participaci贸 en sengles esdeveniments firals respon a les peticions de l’empresariat tur铆stic de la prov铆ncia, que veuen en aquests f貌rums una plataforma d’oportunitat per a arribar a tancar nous acords i multiplicar els visitants a la prov铆ncia de Castell贸.

El vicepresident provincial de Turisme, Andr茅s Mart铆nez, s’ha despla莽at a la fira de Tolosa de Llenguadoc, on mantindr脿 diverses reunions amb tal d’ajudar a multiplicar els turistes que v茅nen d’aquesta destinaci贸, el principal mercat internacional per a Castell贸. Actualment suposa una quota del 33% de viatgers internacionals i el 30% de pernoctacions estrangeres. “Anem de la m脿 dels empresaris a defensar els interessos tur铆stics de la prov铆ncia i atraure a m茅s turistes. El mercat franc茅s 茅s estrat猫gic per a nosaltres en trobar-se a una dist脿ncia amb cotxe inferior a les vuit hores de despla莽ament. I la fira de Tolosa de Llenguadoc 茅s la fira tur铆stica m茅s important del sud de Fran莽a i el lloc ideal on poder arribar al turista familiar que escull Castell贸 com una destinaci贸 de qualitat on passar les seues vacances”.

En aqueix sentit, l’estada mitjana del turista franc茅s en la prov铆ncia 茅s de 5,75 dies i presenta una elevada estacionalitat durant temporada alta, coincidint especialment amb les vacances estivals i escolars.

El Patronat Provincial de Turisme de la Diputaci贸 contribuir脿 amb el seu treball a seguir ampliant els turistes que arriben a la prov铆ncia des d’aquesta destinaci贸, en aquesta fira que romandr脿 oberta fins diumenge que ve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.